Tel: +40 720 34 21 22

1. SEO – Notiuni generale

In cadrul acestui training vei invata cum sa iti optimizezi site-ul astfel incat sa urce cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare. Aplica fiecare element pe site-ul tau.

Pentru ca cele mai multe site-uri sunt realizate folosind WordPress, la unele elemente iti voi da si pasii care trebuie realizati daca site-ul tau este construit cu WordPress.

Daca te blochezi pe parcurs la un modul scrie-mi la adresa suport@azimutvision.ro

Sa incepem! 🙂

SEO reprezinta stiinta (inexacta)/arta de a creste traficul unui site prin actiuni care vizeaza urcarea lui in lista rezultatelor in cadrul unui proces de cautare organica (neplatita).

Exista aproximativ 200 de factori de care motoarele de cautare vor tine cont inainte sa afiseze un rezultat (scopul lor este de a afisa cea mai buna varianta pentru utilizatori).

seo-3-1241929Nici un site nu va putea sa fie cel mai bun in ceea ce priveste toti cei 200 de factori, ideea este sa ne apropiem cat mai mult de acest deziderat.

Mai mult, nimeni nu stie 100% care este ponderea acestor factori a caror importanta Google o schimba destul de des.

Exista 2 feluri de SEO:

  • On page (on site) SEO – se face o singura data si tine de modul in care e structurat site-ul;
  • Off page (off site) SEO – se face periodic (o data la 6 luni) si nu tine de modul in care e structurat site-ul.

Cand facem optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare ne gandim in primul rand (si in al doilea rand)  la Google. Peste 65% din cautarile de pe Internet se fac folosind motorul Google.

In modulele urmatoare vom invata prima data elementele pentru on page si apoi cele pentru off page SEO.

SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment