Termeni si conditii

Va rugăm să parcurgeţi integral şi să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile de utilizare a acestui website, denumit în continuare „Platforma”.

Prin înscrierea la cursurile online sau offline realizate de SC Azimut Vision SRL acceptaţi în totalitate şi sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile prezente, devenind Parte a acestui Acord alături de SC Azimut Vision SRL. Dacă nu sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile aici menţionate, refuzaţi să deveniţi parte a acestui Acord. În acest caz, alegeţi să nu accesaţi Platforma şi să părasiti site-ul.

SC Azimut Vision SRL în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului cursuri.azimutvision.ro, îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Termenii şi Conditiile de utilizare, Politica de Confidenţialitate, fără niciun fel de notificare prealabilă. Politica de Confidenţialitate. Vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune.

Drepturi de autor

Toate serviciile, informaţiile şi materialele existente pe Platformă incluzând, fara a se limita la: logo, documente, materialele text, video, audio sunt şi rămân proprietatea exclusivă a SC Azimut Vision SRL şi sunt protejate de drepturi de autor conform legislaţiei române şi internaţionale.

Link-uri către site-uri controlate de terţe părţi

Platforma poate conţine link-uri către site-uri controlate de terţe părţi. SC Azimut Vision nu este responsabilă de conţinutul sau funcţionarea acestora.

Achiziţionarea cursurilor

SC Azimut Vision SRL oferă cursuri online şi offline. După alegerea cursului, cumpărătorul dă click pe butonul „Înscrie-te la curs”, completează formularul de  înscriere şi alege modalitatea de plată. Cursurile pot fi plătite prin ordin de plata, card sau cont de PayPal.

Cursuri online: Pentru a avea acces la cursurile online cumpărătorul trebuie să îşi creeze un cont pe Platformă. După înregistrarea cu succes a plăţii, cumpărătorul primeşte acces la conţinutul cursului achiziţionat.

Cursuri offline: După înregistrarea cu succes a plăţii, cumpărătorul primeşte un email de confirmare iar înainte de începerea cursului primeşte un email cu datele necesare pentru a lua parte la curs.

Achiziţia unui curs online poate fi anulată în termen de maxim 30 de minute de la efectuarea plăţii. Un curs offline achiziţionat poate fi anulat cu până la 5 zile înainte de începerea acestuia.

În funcţie de tipul cursului achiziţionat, cumpărătorul poate solicita returnarea sumei achitate şi anularea comenzii cu condiţia ca termenele de anulare specificate mai sus să fie valabile. Solicitarea se poate trimite în scris la adresa cursuri@azimutvision.ro. SC Azimut Vision SRL îşi  rezervă dreptul de a investiga orice cerere de returnare şi de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abusive.

Informaţii furnizate de către utilizatori

Este interzisă furnizarea de către utilizatori a datelor şi informaţiilor incomplete sau false. Răspunderea în acest caz aparţine în exclusivitate respectivilor utilizatori. SC Azimut Vision SRL îşi rezervă dreptul de a limita accesul la serviciile sale şi de a şterge contul oricărui utilizator, în cazul în care consideră că acest lucru este justificat.

Securitate

Pe toată durata de utilizare a contului, utilizatorul este singurul responsabil pentru activităţile derulate sub contul său. Este interzisă divulgarea datelor contului, “utilizator” sau “parolă”, către terţi. Utilizarea contului de catre o terţă parte, duce la închiderea imediată a contului şi pierderea dreptului de accesare a Platformei şi de finalizare a cursului achitat, fără nicio despăgubire sau rambursare din partea SC Azimut Vision SRL.

Protecţia datelor cu caracter personal

SC Azimut Vision SRL nu va transmite prin vânzare, către terţe părţi informaţiile cu caracter personal ale utilizatorilor.

Conform legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor şi prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Azimut Vision SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizează despre ei. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor informaţii şi servicii de cea mai buna calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.

Prin înregistrarea pe Platforma, utilizatorii acceptă ca SC Azimut Vision SRL sa utilizeze şi să prelucreze datele cu caracter personal şi/sau confidenţial transmise către site ori către SC Azimut Vision SRL, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Înregistrarea utilizatorilor pe site-ul  cursuri.azimutvision.ro presupune luarea la cunoştinţă a drepturilor menţionate mai sus şi acordul ca datele personale să fie folosite de către SC Azimut Vision în scopuri de marketing, publicitate şi pentru a livra comenziile efectuate pe site.

SC Azimut Vision SRL poate transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: e prevazut intr-o dispozitie legala; protejeaza drepturile companiei SC Azimut Vision SRL; previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; in cazul in care activitatile utilizatorului contravin termenilor si conditiilor prezente, sau a instructiunilor pentru utilizarea serviciilor;

Informaţii colectate automat

În momentul accesării site-ului, SC Azimut Vision SRL poate colecta în mod automat informaţii tehnice şi nu date de identificare ale utilizatorului. Acest tip de informaţii pot, dar nu se reduc la: browser-ul de Internet folosit, sistemul de operare folosit, sau denumirea domeniului din care utilizatorul a accesat Platforma.

Legislaţie

Termenii de utilizare se supun legislaţiei române.  În caz de litigiu, se va încerca o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile  calendaristice de la înregistrarea reclamaţiei la sediul SC Azimut Vision SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termen de 30 de zile, va fi considerată competentă instanţa judecătorească din municipiul Cluj-Napoca.

© 2012-2018 Azimut Vision

Heap | Mobile and Web Analytics