Tel: +40 720 342 122

Povești de Succes

Fiecare poveste vine cu specificul ei, dar toate provocările, trăirile și sentimentele cu care s-au confruntat cursanții înglobează o pasiune comună – dezvoltarea profesională în domeniul IT.

Linda

Linda s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Da, îmi place super mult. A fost ceva nou și mi-a depășit toate așteptările pentru că mă așteptam să fie bine dar nu mă așteptam ca lumea să fie atât de deschisă, să fii primit atât de bine cu atâta căldură și atâta încredere. Țin minte că eram în prima săptămână și nu înțelegeam ce se întâmplă, era totul super nou pentru mine, dar lumea e atât de drăguță și faptul că îți oferă siguranța de care ai nevoie să simți că poți să faci asta, a fost cu totul nou pentru mine fiindcă nu am mai primit-o în trecut de la niciun loc de muncă. ”

Vezi interviul complet
Cosmin

Cosmin s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Eu consider că m-a ajutat foarte mult cursul, merg pe ideea că dacă nu l-aș fi început probabil că nici nu aș fi avut cunoștințele pe care le am acum și nici nu aș fi avut curajul să-mi depun CV-ul la firmele de IT. În momentul când m-am înscris la curs l-am văzut ca o rampă de lansare în lumea IT pentru mine și în același timp postul de tester l-am văzut la fel. M-a ajutat în primul rând pentru informațiile pe care le-am acumulat, pentru experiența pe care am strâns-o în limbajul pe care l-am făcut, pentru persoanele pe care le-am cunoscut acolo și cu care am păstrat legătura”

Vezi interviul complet
Diana

Diana s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Cel mai mult mi-a plăcut că am avut exerciții, atât individuale cât și în echipă. Mi se pare că exercițiile ajută mult la implementarea teoriei în minte și am mai avut și tot felul de exemple practice care la fel mi se pare că ajută foarte mult dacă vin în completarea teoriei.”

Vezi interviul complet
Alin

Alin a trecut de la sectorul bancar la IT
Și tu poți!

„Am avut doi traineri, super faini amândoi, numai cuvinte de laudă. La Testare Manuală a fost Alisa și la Testare Automată a fost Sorin, iar amândoi au fost super ok, foarte de gașcă. Orice întrebare am fi avut, se opreau din predat și încercau să ne lămurească. Chiar pot spune că și-au dat interesul și au fost niște oameni super faini.

Ce mi-a plăcut foarte mult a fost că am primit informația structurată, iar atunci când vrei să schimbi domeniul, ai nevoie de asta. Desigur că sunt și persoane care învață separat de capul lor, dar eu neavând timp mi-a convenit mai mult să primesc direct informația structurată, după care să știu eu ce mai trebuie să învăț și să văd unde mai am nelămuriri. Altfel, probabil că mi s-ar fi părut puțin mai greu.”

Vezi interviul complet
Madalina

Madalina s-a angajat in IT inca din timpul cursului
Și tu poți!

„Ce mi-a plăcut foarte mult la acest curs a fost faptul că lecțiile au fost comprimate într-un modul compact și au atins exact subiectele cele mai importante ale testării pe care ulterior le-am regăsit și la locul de muncă și pe care le folosesc constant în momentul de față.

Am început de la un internship, înainte să termin cursul la Azimut am aplicat la interviu, am obținut postul și urma ca din septembrie sa încep un internship timp de o lună. Ulterior s-a concretizat cu faptul că am fost angajată la ei la firmă. Acest curs mi-a oferit întocmai experiența pe care mi-am dorit-o și de care aveam nevoie.”

Vezi interviul complet
Cosmin

Cosmin a trecut de la hardware la software development
Și tu poți!

„Înainte să încep cursul la voi am lucrat tot în domeniul IT, dar pe partea de hardware, adică mă ocupam de desfăcut calculatoare, componente și rețele. Facultate nu am făcut, am terminat doar liceul pe profil Electro-Tehnic, deci în principiu nu aveam nicio treabă cu acest domeniu.

Trainerul meu a fost Paolo, până și în prezent păstrez legătura cu el. Interacțiunea la curs a fost foarte, foarte bună….Veneam zilnic de la muncă și stăteam câte trei sau patru ore ca să lucrez pe tema de proiect. Mă pot mândri cu faptul că am avut un proiect care este funcțional și în momentul de față și lucrăm zilnic pe el. ”

Vezi interviul complet
Elena

Elena a trecut de la contabilitate si HR la IT
Și tu poți!

„Mi-a plăcut deschiderea instructorului și mi-a plăcut deschiderea voastră ca și echipă pentru că erați acolo pentru orice întrebări sau nelămuriri, atât pe parcurs, cât și înainte de examen. Deci au fost multe chestii, interacțiune, lejeritate, nu am absolut nimic negativ de comentat.

Cristina a avut o răbdare fantastică cu noi, atât privind modul în care ne-a explicat materia, dar și în cazul situațiilor neprevăzute, spre exemplu atunci când se mai întârzia pentru că fiecare aveam un job separat. Din punctul meu de vedere și-a făcut foarte bine treaba, a avut foarte multă răbdare cu noi și până la urmă, mai departe ținea doar de noi.”

Vezi interviul complet
Vlad

Vlad s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

Dacă nu făceam cursul la voi, probabil că nu aș fi avut curajul necesar să merg la un interviu doar cu setul de cunoștințe pe care le aveam înainte, fiindcă așa cum am zis, am studiat și în particular acest domeniu de activitate, n-am intrat cu totul neștiutor în domeniu, dar nu aș fi avut curajul să-mi depun CV-ul, deci clar nu aș fi primit job-ul pentru că nici măcar nu aș fi aplicat dacă nu făceam cursul la voi.

Vezi interviul complet
Florina

Florina a trecut de la transporturi la IT
Și tu poți!

„Am avut două trainere, Alisa și Andreea. Au fost foarte răbdătoare și am primit foarte multe exemple de la ele și teme bineînțeles, iar asta a fost foarte bine. Pot spune că a fost chiar mai mult decât mă așteptam.

Mie personal mi s-a părut mai grea partea de programare, dar asta doar pentru că eu n-am avut în trecut vreo interacțiune cu ea. Bine, nu a fost imposibil, dar puțin greu, tocmai din acest motiv a contat foarte mult studiul individual.

Practic, cursul m-a introdus în domeniu și sincer nu aș fi văzut altă modalitate de a pătrunde în acesta. Puteam face și studiu individual, dar în acest caz nu avea cine să-mi ofere exemple reale din ceea ce se întâmplă cu adevărat într-o companie de IT.”

Vezi interviul complet
Alexandra

Alexandra a trecut de la domeniul instalatiilor la IT
Și tu poți!

„Degeaba te apuci tu acasă să te documentezi, să îți iei informații, dacă cineva cu experiență nu îți dă un feedback, e greu să reușești. Ok, citești din teorii, dar în viața reală se poate întâmpla să fie diferit. Și faptul că trainerul a dat exemple din experiența lui personală ne-a ajutat mult pentru că au fost foarte benefice. Din punctul meu de vedere merită cursul, având în vedere că faci totul cu cineva care cu asta se ocupă, are experiență în domeniu.”

Vezi interviul complet
Flaviu

Flaviu s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Te-a ajutat cursul în vederea obținerii actualului loc de muncă? În ce sens?

A fost decisiv, dacă nu făceam cursul la voi, nu treceam. Tot ce m-a întrebat la interviu și toate informațiile care mi-au fost necesare pe parcurs le știam de la curs.

Lucrez de patru luni jumătate la o firmă din Cluj pe poziția de tester manual, dar am o marjă pe săptămână în care fac și Automation, deci e ok. Am început direct cu un job, chiar și pentru mine a fost o surpriză că m-au acceptat fiind junior, dar așa a fost politica firmei la momentul respectiv. Pot spune că am nimerit unde a trebuit.”

Vezi interviul complet
Paula

Paula s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Mi-am dorit să am un trainer care să știe să ne explice, să ne înțeleagă, să îi putem pune întrebări și poate că și pentru structura cursului am avut așteptări , mi-am dorit să fie structurat cum trebuie, dar oricum verificasem asta dinainte pe site-l vostru. Deci pot spune că mi-au fost îndeplinite toate așteptările.”

Vezi interviul complet
Levente

Levi a trecut de la vanzari la IT
Și tu poți!

„Totul a fost peste așteptări. Cu această ocazie pot s-o felicit pe Anca, trainerul nostru, a fost foarte bună. Se pricepe, i-am zis și ei în timpul cursului că dacă ar fi orice învățător sau profesor la noi în învățământ așa cum e ea, am fi locul 1 mondial.

Am recomandat cuiva să facă acest cus la voi, iar acum lucrează la noi la firmă, având o poziție permanentă.”

Vezi interviul complet
Ioana

Ioana a trecut de la Asigurarea Calității la Software Tester
Și tu poți!

„ Interacțiunea cu Andrei a fost una foarte bună … ne-a fost mult ușor să ne deschidem, să îi spunem că nu am înțeles ceva și să ne repete, să ne facă să înțelegem. A avut multă răbdare cu noi.

Mi-a plăcut mult partea practică când am început deja să testăm. Andrei ne-a învățat teoria, după care am făcut mici teste ca să ne fie mai ușor să învățăm. Am pus teoria în practică, și asta ne-a ajutat foarte mult. Mi-au plăcut colegii, ne-am integrat foarte bine și Andrei ne-a pus să ne integrăm foarte bine.

Nu a fost ceva care să nu îmi placă, nu am plecat de la curs nemulțumită.”

Vezi interviul complet
Paul

Paul a trecut de la Instalații la Testare Software
Și tu poți!

„Așteptările mele au fost ca informația să fie mai bine structurată decât aș fi putut să o fac eu singur și cu programa pusă la punct. În principiu am primit tot ce mă așteptam și câteva lucruri în plus.

Alex a dus cursul la un alt nivel, a depășit puțin programa pe care o avea dinainte, însemnând că am făcut cursul de Automation cu tot ce era necesar să învățăm pentru Automation și am mers un pic extra cu baze de date, ceea ce era unexpected.

Cred că dacă nu exersam extra acasă față de proiectul pe care trebuia să îl am obligatoriu nu cred că îmi era la fel de ușor să îmi găsesc un loc de muncă.”

Vezi interviul complet
Gyöngyi

Gyöngyi a trecut de la Front desk  la Testare Software
Și tu poți!

„Trainerul nostru, Alex tot timpul ne-a întrebat ce nu a fost clar, ce să ne explice din nou și mi-a plăcut foarte mult că a adus exemple din viața reală.

Mi-a plăcut că am fost prieteni și nu ne-a fost frică să întrebăm chestii noi, pe care nu le-am înțeles.

Cursul m-a ajutat foarte mult la interviuri, deoarece Alex ne-a predat teoria într-un mod ca să înțelegem, să nu o uităm, prin exemple. Ne-a dat multe sfaturi, în cazul în care mergem la interviuri și ne întreabă ceva anume, să știm cum și ce să răspundem.”

Vezi interviul complet
Liviu

Liviu a trecut de la Construcții la Testare Software
Și tu poți!

Liviu Gherasim, un tânăr ambițios al cursului nostru de Software Tester a reușit să se angajeze în domeniu după finalizarea acestuia.
În urma interacțiunii cu Tudor, reprezentant al firmei noastre partenere – Better QA, dar și sub evaluarea sa atentă din cadrul examenului care a avut loc în 10 martie la Cluj ( Citește desfășurarea întregului eveniment pe Better QA alături de absolvenții cursului de Testare Software), Liviu s-a decis să își trimită CV-ul cu dorința de a fi recrutat pe un post diponibil din cadrul companiei Better QA.

” … mie mi se pare că totul a fost simplu și nu ai nevoie de … nu știu ce experiență. Trebuie să fii puțin deschis, să gândești outside the box și totul e ok.

Nu am avut nicio bază, în afară de faptul că știu să manevrez un laptop. Adică, cel puțin coding și Automation Testing, scris de cod …. zero, minus unu chiar.”

Vezi interviul complet
Alexandra

Alexandra a trecut de la Call Center la Front-End Developer
Și tu poți!

„ Cristina a avut foarte multă răbdare cu noi, ne-a explicat și de 100 de ori orice nelămurire am avut. Și-a dat silința, nu ne-a pus doar teoria și descurcați-vă … a avut răbdare, ne-a explicat, am înțeles ce trebuia să înțelegem.

Mi-a plăcut cum a fost structurat cursul, partea de exemple. Am făcut foarte multe exerciții, le verificam împreună și primeam feedback pentru ele.

… aveam așa vagă idee de ceva gândire … logică, adică cumva pseudocod, „aveam habar din avion”, dar partea asta pentru mine a fost cam greuță și am stat acasă destul de mult ca să mă prind cum trebuie făcute anumite lucruri.”

Vezi interviul complet
Dorin

D0rin a trecut de la Vânzări la Testare Software
Și tu poți!

„ Pe mine ce m-a încântat a fost faptul că am reușit ca de la nivelul în care nu știam nimic să am cunoștințele necesare să pot să înțeleg lucruri destul de complexe în ceea ce privește testarea și chiar limbajul de programare. Mă gândeam că o să fie prea complicat să le înțeleg, dar datorită cursului am reușit destul de bine să înțeleg lucrurile acestea și asta m-a încântat cel mai mult. Chiar poti, chiar dacă nu ai cunoștințe, dar cu un pic de bunăvoință din partea ta poți să faci multe lucruri.

Nu există nimic complicat. Felul în care este construit cursul și cum se predă, e foarte plăcut și se fac foarte multe analogii din viața normală, din alte domenii, în așa fel încât poți să faci legăturile mult mai ușor.

… dacă nu aveam cunoștințele pe care le-am învățat în cursul acesta nici nu aveam cum să aplic la anumite job-uri care sunt acum pe net și ajutorul mare a fost că am reușit cumva să creez logica și felul de a gândi, care e necesar pentru a putea lucra în domeniul acesta.”

Vezi interviul complet
Manuela

Manuela a trecut de la domeniul bancar la Testare Software
Și tu poți!

„Cursul m-a ajutat foarte mult să am un start, pe partea asta de testare, însă trebuie să înveți continuu ca să rămâi și să poți să progresezi, să avansezi în domeniu. Eu mi-am dat demisia de la bancă prin decembrie, tocmai pentru a putea să mă ocup de curs, să pot să învăț. Practic, mi-am dedicat restul timpului ca să  învăț și să aprofundez ceea ce învățam la curs. Din punctul meu de vedere, dacă nu m-aș fi pregătit și acasă, nu aș fi citit cursurile, nu m-aș fi uitat peste exemple, nu cred că era suficient doar cursul. Adică trebuie să te pregătești și tu singur. Exact, ca la școală, deși îți predă un profesor, acasă tot mai înveți și mai faci exerciții.

Cum ai comunicat cu instructorul?

Sergiu este un profesor foarte bun și explică foarte, foarte bine. Are răbdare, se vede că este dedicat, că îi place ceea ce face. Exemplele pe care ni le-a oferit au fost din lumea reală,  și astfel ne-a ajutat să ne dezvoltăm gândirea aceasta de testare.”

Vezi interviul complet
Bogdan

Bogdan a trecut de la Farmacie la IT
Și tu poți!

„Ca să fiu sincer m-am orientat în mare parte după perioada de timp, orele și zilele în care se desfășurau cursurile și din acest punct de vedere v-am ales pe voi. Un alt aspect care a cântărit destul de mult în alegerea furnizorului de cursuri au fost demo-urile la care am participat. La cel organizat de către voi, instructorul care a susținut demo-ul m-a atras spre voi, ca să zic asa, deoarece, spre deosebire de prezentările altor firme unde mesajul era parcă ceva de genul hai veniți la noi deoarece avem atatea, avem de toate etc, instructorul vostru nu doar că a prezentat foarte frumos, dar părea sincer, iar modul în care ne răspundea la întrebări era mai personal, nu ca în celelalte părți unde parcă aveau un text prestabilit de la care nu se abăteau. Cu instructorul vostru totul a fost ca o conversație mai mult, nu un text prestabilit și atât.

Cum ai comunicat cu instructorul?

Foarte bine, ne ajuta mereu. Chiar și în afara cursului ne raspundea la orice întrebări aveam și ne ajuta oricând aveam nevoie.”

Vezi interviul complet
Sofia

Sofia a trecut de la Contabilitate la Testare Software
Și tu poți!

„Cred că am fost puțin sceptică la început, pentru că am avut și sfaturi de la prieteni care îmi ziceau că nu merită să dau banii, că pot să fac de una singură. Astfel, nu i-am dat toate creditele de la bun început. Dar la final, a meritat toate creditele, pentru că dacă trag linie acum sunt foarte multumiță, pentru că lucrez în domeniul pe care mi l-am dorit, cel puțin am reușit să fac schimbarea.

Clar, nu a fost o schimbare ușoară, nu s-a întâmplat peste noapte, a fost mult de muncă, Azimut Vision m-a făcut să-mi formez aceste baze și de acolo este mult mai ușor. Cei care vor să facă schimbarea, să o faca printr-un astfel de curs, cum am făcut eu la Azimut Vision.

Trebuie să pui și tu osul la lucru. Ceea ce îți oferă acest curs este să zic asa abecedarul și de acolo trebuie tu să faci pe cont propriu. Și cred că dacă ai ambiție și curiozitate poți să găsești orice și să continui în a studia, aprofunda acest domeniu.”

Vezi interviul complet
Mircea

Mircea a trecut de la construcții la Testare Software
Și tu poți!

„Am căutat ca orele de curs să fie în timpul săptămânii, iar numărul de ore să fie cât mai ridicat. Mă interesa ca acest curs să cuprindă atât partea de testare manuală, cât și cea de automation, pentru că am considerat că este mai bine să le fac pe ambele și să fie în Cluj. Am căutat mult pe internet, am comparat ofertele și a voastră mi s-a părut cea mai potrivită și mai avantajoasă din punctul meu de vedere.

Și înainte de curs am aplicat pentru diverse job-uri însă nu am fost contactat de către nimeni, însă după curs am fost chemat la interviu și am fost angajat. Deci eu zic ca a fost de mare ajutor cursul.

Raportul calitate-preț este excelent, mentorii sunt foarte ok, oamenii din spate ne-au ajutat cu tot ce aveam nevoie, iar faptul ca ați lansat această platformă de cariere este iar un plus foarte mare. Eu le-aș spune să vină la voi, dacă își doresc cu adevărat să își shimbe domeniul de activitate.”

Vezi interviul complet
Cristina

Cristina a trecut de la Peisagistică la Testare Software
Și tu poți!

„Am ales să urmez acest curs la voi, Azimut Vision, la recomandarea unui prieten care a urmat și el un curs tot aici și ulterior s-a angajat în domeniu.

Nu prea știam la ce sa mă aștept, însă speram să învâț cât mai multe lucruri. Am fost plăcut surprinsă de modul în care s-a îmbinat partea teoretică cu partea practică în cadrul cursului.

Ce mi-a placut la curs a fost faptul că pe lângă partea practică, extrem de importantă, am avut și partea teoretică în care am învățat foarte multe lucruri, a fost super faptul ca am primit toate acele informații de bază care au fost foarte utile. Chiar și la interviu, aproximativ 70% din întrebările discutate fie se regăseau în curs, fie au fost discutate în cadrul cursului.
Nu cred ca există ceva ce nu mi-a plăcut.”

Vezi interviul complet
Saman

Saman a lucrat ca electrician, a urmat cursuri de Inițiere, iar acum e tehnician IT
Și tu poți!

„Pot să spun că acest curs a fost peste așteptările mele. Personal nu eram genul de persoană care să exploreze singur, să caut informații noi etc, iar cursul mi-a oferit impulsul de care aveam nevoie pentru a porni pe acest drum.

Fără o certificare este aprope imposibil să te angajezi, iar prin intermediul cursului, pe lângă cunoștințe, am obținut și o certificare.

Tot ce am studiat la curs am aplicat și la locul de muncă.
Pot să spun că acest curs a fost peste așteptările mele.”

Vezi interviul complet
Simona

Simona a trecut de la ofertare la Project Management
Și tu poți!

„Am descoperit acest curs prin intermediul unui prieten care a urmat și el acelasi curs în cadrul Azimut Vision. Simțeam că am nevoie de o bază pentru a începe o carieră în acest domeniu și în urma sugestiei primite de la acel prieten am analizat oferta voastră de curs, modulele care urmau să fie atinse în cadrul acestuia și am concluzionat că programa cuprinde toate elementele pe care trebuie să le știi pentru a putea începe o carieră de project manager. Practic cursul mi-a creat o deschidere către acest domeniu.”

„M-a ajutat foarte mult, atât cursul cât și instructorul care mi-a fost alături atunci când am aplicat pentru interviu, mi-a dat sfaturi, mi-a spus ce anume să urmăresc, la ce să fiu atentă, care sunt punctele importante, cumva tot ce am învățat a avut un scop, iar acum văd cum toate acele lucruri se leagă între ele și formează un întreg care este absolut necesar în acest domeniu.”

Vezi interviul complet
Mihai

Mihai a trecut de la Peisagistică la Testare Software
Și tu poți!

„La început într-adevăr că există o reticență, este puțin mai greu, dar așa ca sfat trebuie să o iei încet. O oră pe zi și deja în șase sau șapte luni poți avea cunoștințe destul de okay pentru un nivel de junior. Deci să fie perseverenți la început că după aceea cu siguranță se găsește un job. Să nu fie descurajați dacă nu sunt acceptați la primele job-uri la care aplică pentru că e foarte probabil să primească refuzuri la început.”

Vezi interviul complet
Diana

Diana a trecut de la sectorul bancar la IT – Web Design
Și tu poți!

„La firma la care sunt acum am aplicat și înainte de curs însă neavând o diplomă acreditată nu m-au chemat nici măcar la interviu, astfel după ce am absolvit cursul am aplicat din nou la această firmă, am fost chemată la interviu, iar acum sunt angajată.
Mi-a plăcut atmosfera degajată, mi-a plăcut că ne-am înțeles bine între noi, că am comunicat foarte ușor atât între noi cât și cu instructorul. Mi-a plăcut și structura cursului care a fost logică. Pe lângă informații și lămuririle din partea instructorului, încurajările lui Mihai ne-au ajutat destul de mult, cu siguranță. El vedea potențial în noi și asta a contat foarte mult pentru că dacă tu nu te vezi capabil de a activa în domeniul asta poți să faci 10 cursuri de IT că tot nu o să te angajazi, poate nici măcar nu o să aplici pentru un post. Faptul că instructorul a crezut în noi, că ne arăta soluții de rezolvare ale unor probleme cu care veneam la curs, faptul că ne-a ajutat să ne dăm seama că nu trebuie să fii cel mai deștept din lume ca să te angajezi în IT, ne-a inspirat încredere și ne-a făcut să înțelegem că atâta timp cât noi ne dorim asta și muncim pentru asta avem șanse reale de reușită.”

Vezi interviul complet
Andrei

Andrei a trecut de la Construcții Metalice la Software Tester
Și tu poți!

„Ca să poți să începi să faci ceva trebuie să acorzi timp, mai mult timp. Studiul individual contează foarte mult. Oricât de departe ai ajunge, tot timpul este ceva nou, tot timpul trebuie să studiezi.

Atitudinea este 110% din tot ceea ce se întâmplă în viață.

Să nu te dai bătut, mai ales în acest domeniu. Cum am vorbit cu alte persoane care lucrează în programare, niciodată nu o să-ți iasă din prima, n-are cum. Dacă tu ești atât de bun încât să îți iasă din prima înseamnă că ești un fel de Einstein. Faci, pică, vezi unde pică, de ce pică și tot așa. Nu ai cum altfel. Practice makes good. Nu există scurtătură.”

Vezi interviul complet
Linda

Linda a trecut de la asigurări & hair styling la IT – Testare Software

Și tu poți!

„Da, fără curs nu aș fi reușit să mă angajez în domeniu, am dobândit multe cunoștinte utile care m-au ajutat foarte mult. Partea practică, la curs având foarte multe ore de practică, m-a ajutat foarte mult în obținerea postului actual, interviul a fost bazat pe cunoștinte practice aplicate și astfel cursul chiar a fost foarte util.

Chiar și după finalizarea cursului am „apelat” în mod frecvent la informațiile pe care le-am dobândit în acea perioadă.”

Ce le-ai spune persoanelor care sunt în cautarea cursurilor în domeniu și vor să își schimbe locul actual de munca?
„Îi încurajez să o facă. Atâta timp cât au ambiție și își doresc cu adevărat au șanse reale de reușită. Merită. O spun din proprie experiență.”

Vezi interviul complet
Szilard

Szilard a trecut de la Management la Testare Software
Și tu poți!

„Mi-a plăcut foarte mult structura cursului și înțelegerea practică a lucrurilor, pentru că Alex ne-a spus foarte multe informații din experiența proprie, de la locului de muncă.

… neavând experiență în Java deloc, și pe partea de coduri …. mi s-a părut greu și în continuare mi se pare greu, dar mi-am dat seama că dacă exersez mult, individual, clar că înțelegerea se poate mări până la urmă.”

Vezi interviul complet
Ioana

Ioana a trecut de la functia de asistent executiv la IT
Și tu poți!

„A fost greu într-adevăr, a fost grea partea de programare, dar ca orice lucru nou pe care-l vezi pentru prima dată, este normal să ți se pară așa.  Faptul că am avut un instructor foarte bun care ne-a învățat ce trebuie să facem a contat foarte mult, iar pe parcurs mi se părea totul din ce în ce mai ușor odată cu parcurgerea cursurilor.

(Actualul loc de munca) Imi place foarte mult, m-a ajutat mult tot ce am învățat și mai ales sfaturile Andrei. Domeniul IT este așa cum mă așteptam, chiar mai bine de atât. ”

Vezi interviul complet
Catalin

Catalin a trecut de la Customer Support la IT
Și tu poți!

„Chiar dacă majoritatea dintre noi care facem cursul avem și un job separat și ne este dificil să facem și studiu individual, adevărul este că acesta contează foarte mult și trebuie făcut pe cât posibil.

În momentul de față se petrece o tranziție în cadrul companiei unde lucrez, deoarece în România a rămas un sediu relativ micuț și s-a ajuns la concluzia că ar fi mai util să trecem pe partea de freelance, dar postul meu este de QA Team Lead. Am început direct cu un full time job, deși la interviu cerusem orice variantă de job este disponibilă.”

Vezi interviul complet
Andrei

Andrei a trecut de la constructii la IT
Și tu poți!

„Tocmai faptul că mi-a plăcut foarte mult cursul de Inițiere, mi-a plăcut trainerul și modul în care au decurs orele, iar acesta a fost motivul pentru care m-am hotărât să urmez și cursul de Testare Automată tot la voi, mi s-a părut totul foarte interesant.

Cursul m-a ajutat foarte mult. Imediat după ce am fost angajat aici, mi s-a cerut să fac niște teste automate și am fost felicitat pentru faptul că am înțeles ce trebuie să fac și am reușit să le rezolv destul de repede.

Îmi place foarte mult locul de muncă și pot spune că mi-au fost depășite toate așteptările legate de domeniul IT. Niciodată nu am crezut lucrurile care se spuneau despre acest domeniu, însă odată ce am ajuns în această companie mi-am dat seama câte beneficii sunt și câtă liniște și pace, comparativ cu locurile de muncă pe care le-am avut în trecut. ”

Vezi interviul complet
Bogdan

Bogdan s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„A fost foarte ok pe partea de Automation, am învățat foarte multe lucruri noi pe care nu știam sub nicio formă să le fac, iar mulțumită lui mi-am descoperit pasiunea pentru Python și Selenium, unde mă descurc foarte bine acum.

Am prezentat proiectul făcut în cadrul cursului la unul dintre interviuri și au fost foarte impresionați de el. Ca și etape, pot spune că au fost interviuri tehnice urmate de teste, apoi discuții finale cu HR sau altele au fost doar discuții tehnice direct cu ofertă. Deci de fiecare dată au fost undeva în jurul a două sau maxim trei etape.”

Vezi interviul complet
Gabriel

Gabriel s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Sfatul meu pentru oricine care își dorește să-și schimbe cariera este să dedice cât de mult timp posibil studiului individual. Faptul că stai și te chinui să înțelegi un concept este cel mai important lucru, nu poți doar să primești o informație și să nu depui efort pentru a o înțelege. Pentru că atunci când ești singur în fața unei probleme și trebuie să vii tu cu soluția, te va ajuta aceasta muncă.”

Vezi interviul complet
Darius

Darius s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Interacțiunea cu trainerul fost foarte frumoasă, de fiecare dată când am avut vreo întrebare sau am vrut să iau lucrurile dintr-o altă perspectivă, puteam să merg la ea. Uneori stătea și după ce se termina cursul și îmi arăta cum să fac unele lucruri care să mă ajute.”

Vezi interviul complet
Florin

Florin s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Principala așteptare pe care am avut-o de la cursul de Testare Automată pe care l-am urmat a fost să reușesc să mă angajez în domeniu până la sfârșitul anului și am reușit să fac acest lucru.”

Vezi interviul complet
Bianca

Bianca s-a reprofilat și acum lucrează în IT
Și tu poți!

„Mi-a plăcut foarte mult faptul că trainerul a fost extrem de deschis și ne-a explicat totul prin exemple reale din viața de zi cu zi ca să ne dăm seama exact cum funcționează cu adevărat lucrurile. Echipa cu care am făcut cursul a fost de asemenea foarte ok, am fost chiar foarte închegați de la început, puteam să discutăm foarte lejer și liber unii cu ceilalți și asta cred că a făcut și cursul să pară mai ușor pentru că ne simțeam bine unii în compania celorlalți. ”

Vezi interviul complet
Cristian

Cristian a trecut de la proiectare la software development
Și tu poți!

„Clar m-a ajutat cursul pentru că înainte nu aveam nicio tangență cu Java. Atunci, cursul pe care l-am absolvit m-a ajutat să-mi pun bazele, să ajung să cunosc termenii de specialitate, iar ulterior și după angajare m-a ajutat și în special în timpul internship-ului. Momentan, la proiectul pe care lucrez la job, lucrez în Python și cred că din momentul în care începi să ai legătură cu domeniul IT, nu trebuie să te gândești la un singur program și o singură tehnologie, trebuie să ai o vedere de ansamblu.”

Vezi interviul complet