Parerile cursantilor

,,Tocmai am terminat cursul de Automation testing. Vreau sa va multumesc, in special lui Alex Dorha & echipa Azimut Vision. A fost un curs intensiv, Alex a explicat foarte bine, clar – si a facut ca notiuni care initial mi se pareau complicate – acum sa fie simple si logice.
Va multumesc inca o data, faceti o treaba extraordinara! Mult succes pe mai departe!”
– Victor Dragan, participant curs Testare Automata, Cluj

 

„La cursuri si seminarii am învătat, cu Terezia, într-o manieră interactivă, chestiuni esentiale și utile unui BA eficient. Am redus probleme complexe la elemente simple pentru a opera cu ele în mod creativ. Azimut Vision s-a preocupat si de felul în care CV-ul nostru este actualizat pentru a intra, cât de curând, pe piata muncii ca BA. Recomand acest curs celor care doresc să fie Business Analyst, chiar imediat după finalizarea acestuia.”
-Gabriela Martin, participanta curs Business Analyst, Cluj

 

,,La curs in sine, personal mi-a placut modul de predare si faptul ca am primit teme si exercitii care m-au ajutat enorm sa inteleg cum sa lucrez mai bine in HTML si CSS. Mi-a placut, de asemenea, sa studiez tot ce tine de Front End deoarece am descoperit ca ma pasioneaza.
Mi-a placut sala, mediul in care s-a desfasurat cursul.
Mi-a placut ca s-a proiectat cursul pe perete si ca s-au realizat prezentari Ppt pe marginea carora am invatat si am discutat.
Un plus a fost ca am primit suport de curs acasa, la fiecare modul (foile acelea printate).
Mi-a placut ca am dat teste.
A, si sa nu uit: prestatia Cristinei (instructor) a fost de nota 10. Mi-a placut enorm ca a fost deschisa la orice intrebare, la orice termen cautat pe net si neinteles. E un instructor foarte bun si e mereu acolo cand ai nevoie de ajutor.”
-Muresan Melisa, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Va multumesc pt curs. A fost foarte interesant si sper sa mai particip la alte cursuri de la AZIMUT.”
-Maior Ionut Alexandru, participant curs Front End Developer, Sibiu

 

,,A fost un curs interesant, am învățat multe lucruri noi. Am început să am o altă viziune despre site-urile web si despre testare. Mi-a plăcut ca am învățat multe lucruri. Mi-a plăcut că am făcut mai multa practică decât teorie.
Mi-a plăcut că trainerul a explicat foarte bine concepțiile testării. Ne-a ajutat, dacă am avut nevoie de ajutor, și ne-a explicat de mai multe ori, dacă nu am înțeles ceva. A încercat să ne pregătească pentru interviuri cu diferite metode: de ex: a explicat de mai multe ori cum petrece un interviu pentru testare, ne-a dat mai multe exemple de întrebări și răspunsuri pe care le putem primi la interviuri. Și de multe ori a încercat să ne motivează ca să avem mai mare încredere în noi.”
– Luka Kinga, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Un curs organizat într-un mod cât se poate de profesionist. Mi-a placut modul în care George s-a pliat pe nivelul cunoștințelor fiecăruia dintre noi.”
-Iacob, participant curs Initiere in IT, Sibiu

 

„Cursul mi-a fost foarte folositor, o piatra de pornire care imi lipsea si care ma indeamna sa invat si mai mult in acest domeniu. Mi-a placut enorm interactiunea atat cu staff-ul cat si cu instructorul . Foarte util cursul.
Multumesc pt informatiile bine structurate si de calitate .Totodata mi-a placut implicarea si seriozitatea Cristinei.
Mi-a facut mare placere sa particip la acest curs si am invatat foarte multe din el. Personal a fost o investitie
foarte buna pentru mine. Va multumesc Azimut Vision!”
– Istvan, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,As putea spune ca mi-a placut totul. Profesori de nota 10, cursuri foarte interesante, dar si colegi grozavi. Imi pare bine ca am dat de voi, dar si de acest curs. Este printre singurele lucruri pe care le-am facut in viata din placere. Va multumesc !”
-Cristi, participant curs Front End Developer, Cluj

 

„Daca te intereseaza si iti place ai sprijin 100%.”
-Lehel Kodok, participant curs Front End Developer, Targu Mures

 

„Aveti un bug in chestionar; daca e de la 1 la 5, n-ar fi trebuit sa pot trece 10, chiar daca Alex merita nota 10 :)”
-Sarlea Stelian, participant la cursul de Testare Software

 

„Țineți-o tot așa, nota 10.”
-Berbece Gaby, participant curs Front End Developer, Brasov

 

,A fost o experienta placuta”
-Balizs Edmond, participant curs Front End Developer, Targu Mures

 

„Cursul este foarte bine structurat, felicitari pentru implicare, trainer și atenția acordată cursanților.”
-Manuela Porfire, participanta la cursul de Testare Software

 

„Sa o tineti tot asa !!!”
-Diac Florin, participant la cursul de Testare Software

 

„Cei mai tari”
-Preda Elena, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Datorita cursului am reusit sa imi dau seama daca este un domeniu in care as putea sa profesez si sa ma dezvolt pe aceasta ramura de IT.”
-Maria Pop, participanta la cursul de Testare Software

 

„Curs de nota 10! Datorită Terezei cursul a fost mai mult decat o acumulare de cunostinte teoretice de BA, a fost si o continuă provocare de munca in echipa. Am invatat sa nu spunem „nu”, ci sa analizăm productiv
fiecare raspuns/feedback primit. Am invatat sa privim „cubul” din toate „laturile” si ca logica ne scoate la lumina din labirintul teoriei. Multumesc, Tery, pentru implicare!”
-Daniela Bota, participanta curs Business Analyst, Cluj

 

,,A fost un curs bun, placut si amuzant! Big Like! Mi-a placut in mare parte tot, de la profesoara pana la helper si restul colegilor.”
-Razvan Negran, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Este un curs interactiv, cu multe informații și care dă de gândit. Mi-a plăcut faptul că a fost prezentat în așa manieră încât să pot rămâne cu informații și să înțeleg ce înseamnă IT.”
-Nicoleta Stanculesc, participant curs Initiere in IT, Cluj

 

,,Eu am apreciat in special modul si stilul domnului profesor Sergiu Jecan care a reusit sa ma faca sa inteleg lucruri pe care in facultate, desi le-am facut, nu le-am inteles atunci, iar domnul profesor Sergiu a reusit acest lucru prin exemple f. bune, pe intelesul tuturor.”
– Anton Dora Oana, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Toate temele sunt foarte interesante si totul a fost foarte ok.”
-Baiesan Simona, participanta curs Front End Developer, Sibiu

 

,,Captivant, teorie si practica in balans. Mi-a placut partea practica, respectiv disponibilitatea instructorului de a ajuta fiecare cursant in parte sa nu ramana in urma.”
-Szekely Szilard, participant la cursul de Testare Software

 

,,Un curs bine structurat care iti transmite bazele din acest domeniu. Mi-a placut faptul ca instructorul ne dadea mereu exemple din „lumea reala” ( din perspectiva unui angajat) si nu s-a desfasurat cursul dupa tipicul unei institutii de invatamant, unde iti prezinta doar teoria iar practica lipseste cu desavarsire.”
– Vincze Marius, participant la cursul de Testare Software

 

,,Mi-a facut placere sa vin la curs, am invatat multe informatii utile. As repeta experienta. Mi-a placut Andreea care si-a dat toata silinta, o tipa super. Colegii au fost ok. S-a predat, s-a invatat si a fost ceea ce mi-am dorit sa invat.”
– Daniela Pop, participanta la cursul de Testare Software

 

„Cursul este foarte bine structurat, pe intelesul tuturor, astfel incat si cei care nu activeaza in domeniul IT pot intelege informatiile transmise de trainer. Faptul ca e interactiv e un mare plus.”
-Pupaza-Bacioiu Andra, participanta curs Project Management, Cluj,

 

,,Un curs bun cu un profesor de nota 10. Explicatiile profesorului foarte bune si pe intelesul nostru.”
-Andrei, participant la cursul de Testare Software

 

,,Recomand cursul pt toti care vor sa inteleaga ce este IT. Sunt multumit. Educatia era o conversatie pe limbajul tuturor, nu exista persoana care sa nu inteleaga ceva.”
-Csuha Ors-Botond, participant curs Initiere in IT, Cluj

 

„Excelent,continuati!”
-Mangu Eliza, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Este un curs introductiv bun, care parcurge destul de multa informație având în vedere timpul alocat. Mi-a placut faptul ca am primit o cantitate crescuta de aplicatii pentru a le rezolva acasa.”
-Miruna Manoila, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Un curs foarte bine sintetizat si captivant. Mi-a placut totul.”
-Ciupe Adrian, participant curs Front End Developer

 

„Acest curs iti da posibilitatea da a-ti deschide perspectiva spre acest domeniu , bineinteles conteaza si implicarea fiecarui cursant in acest sens. Mi-a placut felul in care a fost tinut, dedicatia profesoarei pt fiecare cursant, colegii.”
-Dan, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Mi-a placut modul in care instructorul explica , faptul ca am facut foarte multe exercitii si care nu erau in programa si totusi am invatat mai mult si am aflat mai multe lucruri decat stim noi, explicatie foarte buna si rabdare deasemenea , faptul ca a avut rabdare sa explice acelasi lucru de multe ori in diferite moduri pentru ca noi sa intelegem.”
-Raluca, participant curs Initiere in IT

 

,,Mi-a placut foarte mult cum a fost structurat cursul, cum a decurs parcurgerea si evaluarea, atat pe module cat si cea finala.”
-Horgos Angela, participanta curs Front End Developer, Sibiu

 

,,Un curs complet, interactiv, care acopera notiunile generale de baza. Mi-a placut interactivitatea. Raspunsul prompt la intrebarile cursantilor. Punerea in practica a cunostintelor.”
-Odochianu Gabriel,  participant la cursul de Testare Software, Cluj

 

,,Mi-a placut faptul ca am putut invata lucruri noi intr-un mediu prietenos”
-Galatean Andrei, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Un curs foarte bun pentru incepatori, ofera o gama foarte larga de informatii bine explicate. Mi-au placut in mod special discutiile despre cum se aplica conceptele de BA in situatii reale, care sunt problemele de care te poti lovi si cum poti sa le rezolvi.”
-Daniela, participanta curs Business Analyst, Cluj

 

„Materialul luat chiar de la inceput si pe intelesul tuturor, rabdare si comunicare din partea trainerului”
-Anamaria, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Cursul este bine structurat”
-Zoltan Gester, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,A fost o experienta placuta si folositoare. A fost concis, bine explicat.”
-Veliche Valentina, participanta curs Front End Developer, Targu Mures

 

„Momentan sunt foarte multumita de ceea ce invat la curs si de modul in care domnul profesor Mihai ne explica.”
-Chivu Alexandra, participanta curs Front End Developer, Brasov

 

,,Cursul s-a desfasurat in conformitate cu asteptarile mele si sunt multumita de cunostintele asimilate. Mi-a placut faptul ca mi-a oferit o imagine de ansamblu asupra domeniului si asupra celor mai importante componente ale sale. Astfel, daca se va ivi ocazia in viitor, voi putea lua o decizie informata asupra unei eventuale formari/cariere in domeniu. ”
-Ana, participant curs Initiere in IT

 

,,Cursul a fost destul de lejer. S-au explicat foarte bine și amănunțit subiectele predate.”
-Simona Bolboaca, participant curs Web Design Level 1, Cluj

 

,,TRAINER EXCELENT!!! Multumesc din suflet! :)”
-Szilveszter Levente, participant la cursul de Testare Software

 

,,Cursul a fost de ajutor pentru ca totul a fost de la zero și bine explicat.”
-Sorin Placintar, participant la cursul de Testare Software

 

,,A fost un curs in care am invatat foarte multe lucruri folositoare. ”
-Andrada Tarcuta, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Un curs constructiv, foarte dinamic, in care am invatat multe lucruri noi si foarte utile.”
-Adrian Ciupe, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Cursul este educativ si este de ajutor pentru un incepator. Mi-a placut ca am invatat lucruri noi.”
-Raul, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Un curs de nota 10. Mi-a placut materia in sine.”
-Cata, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Un curs foarte util care m-a ajutat sa invat si sa ma dezvolt pe plan profesional si care mi-a dat sansa de a avea o cariera in domeniul IT.  Totul a fost placut, o experienta foarte utila.”
Lucian Bucur, participant curs Front End Developer, Targu Mures

 

,,Mi-a placut faptul ca am reusit sa obtin informatiile pe care speram sa le obtin de la inceput.”
-Florin, participant curs Initiere in IT, Sibiu

 

„Conditiile pentru desfășurarea cursului sunt foarte bune, trainerul este pasionat și captivant.”
-Nagy Elisabeta, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Chiar inveti si ramai cu o baza. Exemple clare, rabdare in explicatii.”
-Ioana Groza, participant curs Initiere in IT, Cluj

 

,,Am reusit sa-mi formez o baza pe care voi putea construi mai departe.”
-Kis Eszter, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Un curs decent, care iti da un avant pentru viitorul tau, daca vrei sa te indrepti spre IT. Mi-a placut in special atitudinea instructorului, si ca am fost un colectiv frumos.”
-Martini Madalin, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Mi-a placut faptul ca intr-adevar pregatirea a fost de la zero. Cristina a avut foarte multa rabdare si a explicat orice nu am inteles de cate ori a fost nevoie; a stiut sa mentina o atmosfera lejera la curs dar totusi captivanta; mi-a placut faptul ca am avut teme si astfel am mai lucrat si acasa. Mi-a placut si grupa, colegii, m-am simtit bine cu ei.”
-Greu Ramona, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Structura cursului a fost foarte buna, notiunile invatate au fost utile si cu aplicabilitate.”
-Oana,  participant curs Initiere in IT, Cluj

 

,,Mi-a placut implicarea instructorului, rabdarea si modul de a explica.”
-Matyas, participant curs Initiere in IT, Sibiu

 

,,Este un curs care a cuprins multa materie, intr-un interval scurt, folositoare si sper ca benefica pe viitor. Am invatat multe notiuni noi si o baza foarte buna a testarii.”
-Alexandra, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Cursul a fost bine structurat, detaliat, iar implicarea trainerului a fost totala. Mi s-a parut foarte util si eficient faptul ca am dobandit notiunile elementare de testare manuala in paralel cu cele de testare automata.”
-Anca Mitisor, participanta la cursul de Testare Software

 

„Un curs cuprinzator, care mi-a oferit posibilitatea sa asimilez notiuni de baza esentiale din domeniul studiat”
-Cristina, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Un curs educativ.  Totul foarte interesant”
-Tucui Mihai, participant curs Front End Developer, Cluj

 

„Sunt foarte multumit de curs si de instructor :)”
-Levente, participant curs Front End Developer, Cluj

,,Mi-a placut atmosfera deschisa si calitatea informatiilor.”
-Hanko Tamas, participant curs Front End Developer, Targu Mures

 

„Particip cu interes si entuziasm la acest program de formare. Multumesc!”
-Despa Roxana, participanta curs Front End Developer, Brasov

 

,,Este o baza solida in inceperea unei cariere in IT. Mi-a oferit sansa de a ma dedica cateva ore studiului fara intreruperi din afara, ceea ce acasa nu as fi reusit. De asemenea mi-a placut si dedicatia instructorului de a oferi cunostinte necesare pe intelesul tuturor.”
-Popa Andrei, participant curs Front End Developer, Sibiu

 

,,Pentru o persoana ca mine, fara nici o legatura cu „lumea IT-lui” a fost exact ce aveam nevoie. Principalul scop pentru care m-am si inscris la curs a fost cel de a reusi sa „citesc ” un anunt de angajare in domeniul IT. Cel mai mult mi-a placut partea de Front End Development.”
-Antonel, participant curs Initiere in IT, Cluj

 

,,A fost un curs foarte util, ne-a initiat destul incat sa ne dam seama cat si cum sa aprofundam, astfel incat sa ne putem incepe cariera cu succes.”
– Papp Andreea, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Un curs placut si util. Atmosfera degajata.”
-Paul, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Sunt mulțumită cu cursul oferit, mai am mult de învățat, dar a fost o bază foarte bună de unde pot să pornesc.
Mi-a plăcut foarte mult instructorul, și faptul că ne-a explicat foarte bine toate amănuntele până când a înțeles toată lumea. Mi-au mai plăcut mult temele, au fost interesante și foarte de ajutor, când lucrezi tu pe un proiect înveți cel mai bine/repede.”
-Agnes, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,A fost un curs interesant, materia predata mi-a starnit interesul pentru acest domeniu de activitate. Mi-a placut faptul ca am parcurs si disciplina Testare Automata. Testele saptamanale si temele au fost foarte folositoare.”
– Veronica Tot, participanta la cursul de Testare Software, Cluj

 

„Exact ce aveam nevoie :)”
-Daniel, participant curs Front End Developer, Cluj

 

„Mi-a placut faptul ca am putut invata lucruri noi intr-un mediu prietenos”
-Andrei, participant curs Front End Developer, Cluj

 

„Multe exercitii explicate, si nu se trecea mai departe pana nu intelegea toata lumea.”
-Daniel, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Mi-a plăcut seriozitatea instructorului, interesul sau, explicațiile amănunțite . A fost explicat bine și pe înțelesul tuturor. S-a insistat mult pe chestiunile elementare pentru a fi reținute.”
-Simona Rusu, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Profesor foarte bun care explica pana la intelegere.”
-Iepure Iunia, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Este un curs foarte bun, de inceput de cariera.”
-Nicula Vasile Andrei, participant curs Front End Developer, Sibiu

 

,,A fost un curs relevant pentru a-mi face o idee despre calea pe care vreau sa merg in continuare in domeniul IT.”
-Oncea Adrian, participant curs Initiere in IT, Sibiu

 

„Mi-a placut ca la sfarsitul celor 4 module ramai cu o baza , ca esti incurajat in tot ce faci si ai sprijin”
-Anamaria, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Foarte util pentru persoanele fara experienta in domeniu. Mi-a placut  interesul in a ajuta cat mai mult studentii.”
-Laslo Dan, participant curs Front End Developer, Cluj

 

„Sunt foarte incantata de toata energia si informatia care o primesc la curs ora de ora.”
-Pop Sorana, participanta la cursul de Testare Software

 

,,Profesori dedicati care isi dau interesul. Curs folositor care a reusit sa ma initieze si sa descopar un nou hobby.”
-Sabou Oana, participanta curs Front End Developer, Cluj

 

,,Bogdan a facut cursul sa fie foarte usor de inteles pentru fiecare.”
-Tistea Andrei, participant curs Front End Developer, Sibiu

 

„Foarte buna. Am urmat cursul cu multa placere, iar rezultatul e un imens castig. Volum mare de informatii,
prezentate echilibrat si eficient.”
-Dan, participant curs Front End Developer, Cluj

 

,,Am invatat foarte multe lucruri intr-un mod profesional, este un curs extraordinar pentru a-ti forma o baza si care te poate determina sa mergi mai departe in directia aceasta. Ma bucur ca am avut sansa sa particip la acest curs. Mi-au placut modul de predare, temele abordate si seriozitatea de care am avut parte.”
-Krainea Ionut, participant curs Front End Developer, Cluj

 

„A fost foarte placut, interesant si a meritat fiecare ora. Modul in care a fost prezentat in general, rabdarea de care dadea dovada Cristina si mai presus de orice, mi-a placut atunci cand temele (de CSS de exemplu) aveau o finalitate palpabila. Efectiv pareau ca te indruma inspre un obiect finit pe care asteptai sa-l descoperi finalizand lucrarea.”
-Cristian, participant curs Front End Developer, Cluj