Instructori / Mentori

instructori cursuri it

Adela

Formator acreditat cu 12 ani de experiență în training. În IT are 16 ani de experiență, un doctorat și a publicat 7 cărți de specialitate. A pregătit o mare parte din curricule, materiale, exerciții și teste la cursurile noastre.

Sergiu

Formator acreditat, doctor în Informatică, cu 16 ani de experiență în susținerea de cursuri de IT la Universitate. Un bun team-leader, jovial și profesionist, lucrează ca IT Manager de 11 ani și a participat la multiple proiecte ca programator, software tester sau web designer.

Cristina

Cristina are 5 ani de experiență în IT, e programator, formator acreditat, pasionată de limbajele de programare și absolventă a Facultății de Matematică și Informatică (master). Este o fire veselă și proactivă, își folosește răbdarea și cunoștințele tehnice în formarea de noi informaticieni și predă la noi de 3 ani.

Alex

Formator acreditat și absolvent al Facultății de Matematică-Informatică (master). E pasionat de tehnologie și în mod special de testare software, cu abilități puternice de comunicare, deschis, adaptabil și bun organizator. Lucrează ca software tester de 3 ani și crede în învățarea pe tot parcursul vieții.

Sergiu

Absolvent al facultății de inginerie, specializarea Calculatoare. Atestat Microsoft pentru HTML, CSS și JavaScript. Pasionat de programare și dornic să împărtășească din cunoștințele acumulate în cei +7 ani de experiență lucrând ca Web Developer. E formator acreditat, iar răbdarea și dedicația ies la iveală din descrierea cursanților.

George

A absolvit Facultatea de Informatică și este formator acreditat. Are 6 ani de experiență ca Software Engineer și ulterior IT Manager. Este un trainer excelent și asta se vede din feed-back-ul oferit de cursanții lui și rezultatele pe care aceștia le obțin.

Mihai

Pasiunea pentru tehnologie i-a ghidat cariera lui Mihai, fiind preocupat atât de tehnologii software cât și hardware. Cu o experiență de 17 ani în IT și 4 ani în training, Mihai este formator acreditat are multiple certificari printre care administrator de rețea, web designer, CiscoIT Essentials sau manager de proiect.

Daniela

Daniela a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică a UBB. Și-a început cariera în urmă cu 17 ani ca software developer iar 9 ani mai târziu s-a nișat pe partea de Business Analysis și Project Management în IT. Are numeroase certificări printre care și PMI - Agile Certified Practitioner.

Raluca

Formator acreditat cu foarte bune abilități de comunicare, are 7 ani de experiență în IT cu abilități și cunoștințe în mai multe limbaje de programare, însă marea ei pasiune rămâne JAVA. E absolventă nivel masterat în informatică, Oracle Certified Professional și Java SE Programmer.

Alexandru

Alexandru este un formator acreditat și un profesionist IT dedicat care oferă o muncă de calitate. Lucreaza în domeniul IT de 7 ani pe diverse poziții, precum Software Testing, Quality Assurance, QA Team Leading și Project Management.

Liana

Este absolventă a Universității Politehnice. Și-a început cariera în IT încă din timpul facultății, ca și software tester. De 4 ani lucrează ca Product Owner și este Certified Scrum Product Owner (Scrum Alliance). Cursanții o descriu ca fiind foarte bine organizată, cu un nivel de pregătire ridicat și extrem de dedicată.

Valeria

Valeria lucrează ca Scrum Master & Agile Project Manager de 4 ani. Absolventă de Management (master), este formator acreditat și project manager acreditat, Certified Scrum Master și Agile Certified Practitioner.

Bogdan

După facultatea de Informatică s-a angajat ca Web Designer și în prezent lucrează de mai bine de 4 ani cu tehnologiile de front-end. Este formator acreditat, team-player și găsește interesant și challenging să îi ajute pe alții să înțeleagă limbajele de care el este pasionat.

Melania

Energică și pasionată de tot ce înseamnă tehnologie modernă, Melania a acceptat provocarea de a fi mentor și îi ghidează pe cursanți pentru a-i iniția în domeniul IT. E absolventă de informatică (master), formator acreditat și lucrează ca software tester.

Alexandru

Alexandru este un caz de succes. A urmat un curs la noi și s-a angajat în domeniu. Lucrează în IT de 2 ani și jumătate, e formator și web designer acreditat. A revenit la noi și o asistă pe Cristina ca preparator în cadrul cursului de Front-End astfel încât cursanții au 2 instructori care îi ajută să rezolve exercițiile la laboratoare.

Laura

Laura este formator acreditat și un experimentat Mainframe Programmer, având cunoștințe în: Java, C++, PL/SQL, SQL, JCL, Cobol, Proterm, SpringBoot, Google Cloud, OAF, Oracle EBS, IBM Mainframe. E absolventă a Facultății de Automatică și Calculatoare și lucrează ca programator.

Adrian

Absolvent al Facultății de Informatică, formator acreditat, lucrează ca web developer de mai bine de 6 ani. Abilitatea lui Adrian de a stabili o legătură cu cursanții s-a făcut evidentă încă de la primele cursuri, fiind recomandat de către cursanți pentru spiritul de inițiativă și atitudinea pozitivă.

Cătalin

Are 12 ani de experiență în Software Project Management. A urmat un program de specializare în Project Management la Universitatea Ryerson din Canada, unde a și activat ca și Project Manager timp de 6 ani. De-a lungul carierei a dobândit abilitatea de a organiza cu usurință echipele a căror lider a fost.

Sorina

Formator acreditat cu foarte bune abilități de comunicare. Nu a terminat o facultate de profil, dar a avut ambiție și a învățat testare și lucrează ca Software Tester la o mulținatională. A început de la zero, la fel ca tine, și îți explică pe înțelesul tău. Sorina este un bun exemplu al faptului că dacă îți dorești ceva se poate.

Roxana

Software tester într-o companie IT de top de aproape 4 ani, Roxana contribuie la dezvoltarea unor produse cu un număr mare de utilizatori. E absolventă de informatică (master), formator acreditat și la noi se asigura că generațiile de cursanți pe care îi învăță sunt pregătiți pentru un prim pas în testarea software.

Daniel

Absolvent de Informatică (master) și formator acreditat are o experiență de peste 8 ani în programare web, în special C#, .NET, JavaScript și Typescript. Daniel este pasionat de ceea ce face, fiind mereu în căutare de noi metode de învațare și perfecționare.

Ioana

People oriented, tech savvy și Project Management Certified Trainer, Ioana a lucrat Project Manager și a acumulat aproape 4 ani de experiență. Este formator acreditat, a absolvit facultatea de PR și Comunicare, și din dorința de a transmite mai departe din frumusețea și provocările P.M., predă în cadrul școlii noastre.

Livia

Livia lucrează ca și software developer dar are experiență și pe partea de testare în cadrul companiei în care lucrează. Este absolventă a facultății de Tehnologia Informației și deține certificare în ISTQB. Unul din scopurile ei principale a fost să fie profesor și să aducă plus valoare generațiilor pe care le învață.

Loredana

Loredana este absolventă a masterului de Producție Multimedia și Audio-Video, fiind pasionată de artă și design. Are o experiență de peste 6 ani în graphic design mai precis în grafică, ilustrații, advertising, branding și comunicatii.

trainer java cluj

Bianca

Are abilități de programare în mai multe limbaje, precum C, C++, CSS, PHP; însă marea ei pasiune este Java. Imediat după finalizarea facultății de IT, a început să lucreze ca Java Developer. Personalitatea ei se bazează pe spirit și abilități de lucru în echipă, fiind o adevărată susținătoare a interacțiunii dintre oameni și a procesului de învățare continuă.

adelina formator curs web developer

Adelina

Adelina are experiență de peste 5 ani în IT și e specializată în limbajele de programare JavaScript, jQuery, CSS. Este o persoană organizată, dinamică, implicată, oferind un real sprijin cursanților, cu scopul de a facilita integrarea acestora în domeniul IT.

trainer java

Cristiana

Absolventă nivel masterat în informatică, Cristiana este pasionată de limbaje de programare pe partea de back-end, în special limbajele Java și Python. Având bune abilități de comunicare, este tot timpul dornică de a transmite mai departe cunoștințele sale.

Vlad

Promovează inovația și spiritul creativ. Pasiunea pentru domeniul IT și al dezvoltării software a pavat drumul în cariera lui Vlad. Dorința de a împărtăși experiența de peste 5 ani în domeniul dezvoltării aplicațiilor web, desktop și mobile reprezintă un veritabil atuu. De asemenea, Vlad a obținut certificări în Java, Angular, Gulp, Cassandra și Android.

Paolo

Paolo activează ca Full-Stack Developer de peste 3 ani, având experiență si pe partea de predare. Are abilități și competențe certificate în: C#, JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, .NET.

Delia

Delia este absolventă a Facultății de Informatică și activează ca Inginer de Testare Software de peste 3 ani. De asemenea, are multe cunoștințe și abilități în C, C++, Python, CAPL și DXL.

Anca

Fire perseverentă, cu bune competențe de comunicare și explicare, Anca este Inginer de Sistem în Informatică și activează ca Trainer de aproape 3 ani. Printre limbajele de programare cunoscute de ea se numără: C++, C#, Java, Python.

Elena

Absolventă a Facultății Tehnice, Elena lucrează în domeniul IT de peste 10 ani. Având experiență cu partea de instruire, se remarcă prin caracterul autodidact, dominat de dorința de perfecționare profesională. Este PMI Agile Certified Practitioner, precum și Product Owner acreditat (International Scrum Institute) și Scrum Master acreditat (International Scrum Institute)

Stefan

Licențiat în Informatică, Ștefan are 5 ani experiență ca QA Engineer și ulterior Team Lead, Scrum Master. Fire sociabilă și organizată, Ștefan reușește să creeze o legătură cu toți cursanții, focusându-se pe creșterea eficienței acestora pe întreaga durată a cursului. Printre competențele sale obținute se numără: ISTQB Agile Tester, Foundation Level.

Cristina

Cristina s-a specializat în limbajele C#, CSS, JavaScript, SASS, Oracle Detabase; dobândind astfel o experiență de peste 10 ani în domeniul IT. Are studii finalizate la nivel de masterat în IT și transmite cu ușurință toate cunoștințele sale către cursanți.

Mihaela

Mihaela are peste 5 ani de experiență ca Software Tester, dobândind în plus competențe digitale de CRM, Unix, SQL. Este o persoană energică, dornică de a ajuta cursanții să înțeleagă fundamentele testării.

Bogdan

Absolvent la nivel masterat al Universității Tehnice din Cluj. Și-a început cariera în IT încă din timpul facultății, lucrând ca Software Tester. De 3 ani lucrează ca Product Owner și este Certified Scrum Product Owner (Scrum Alliance). Îi place să interacționeze cu oamenii și să îi ajute transmițându-le toate cunoștințele deținute.

Livia

Cu experiență de peste 3 ani ca Web Developer și studii în domeniul IT (nivel masterat), Livia consideră gândirea pozitivă foarte eficientă atunci când își organizează desfășurarea cursurilor. E specializată în OpenCart, Symfony, GitHub, WordPress, Jira, JavaScript.

Tunde

Cu experiență de peste 10 ani în IT, în special ca Full-Stack Developer, Tunde este un adevărat suport pentru persoanele care doresc schimbarea domeniului în care activează. Pune accentul pe desfășurarea unui proces de învățare atractiv și distractiv, reușind astfel să mențină atenția cursanților. De asemenea, este pasionată de limbajul C#.

Adina

Are experiență de peste 12 ani în IT și de 6 ani lucrează ca Senior Business Analyst, fiind Certified Scrum Product Owner. Calitățile sale, precum: implicare, organizare, energie pozitivă și flexibilitate promit derularea eficientă a cursului. De asemenea, prin combinarea interacțiunii umane cu partea tehnică, Adina reușește să ofere un întreg proces de învățare extrem de atractiv.

Iuliana

Iuliana și-a finalizat studiile în domeniul IT (nivel masterat), este orientată către lucru în echipă și are abilitatea de a se adapta în orice mediu de lucru. Are peste 3 ani de experiență ca Full-Stack Developer. Este dornică de a învăța cursanții tehnologii ca HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Visual Studio Code, etc.

Andra

Andra lucrează de cinci ani în IT și de 3 ani ocupă funcția de Software Test Engineer. Dorește să transmită atât experiența sa cât și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor de studiu în Informatică prin cursul de Software Tester - Testare Automată, punând accentul în special pe limbajele Python și C#.

Andrei

Personalitatea energică, dorința de perfecționare, dar și facilitatea de a recepta noțiunile transmise l-au determinat pe Andrei să își înceapă devreme cariera de Software Tester, încă din timpul anilor de studiu. Este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică, iar limbajele de programare pe care le folosește in proiecte sunt: Python, C#, Java, JavaScript.

Alisa

Alisa se bazează pe gândirea analitică, creativă, capacitatea de multitasking și spiritul de echipă în desfășurarea cursului. Fiind licențiată la nivel masterat în Informatică și având experiență de peste 3 ani pe partea de Testare Software, Alisa este pasionată de o serie de metodologii și tehnici, precum: testare Black / Grey Box, test Sanity, E2E, JavaScript, Jira.

George

George lucreaza ca Front-End Developer de peste 2 ani, fiind pasionat de limbaje de programare, precum: Redux, RxJs, JavaScript, Angular. Este un susținător al învățării interactive și desfasoară cursul într-un mod creativ.

Marius

Marius este un exemplu al dorinței de performare și de învățare continuă. Deținând bune abilități de predare, este dornic de a transmite către cursanți pasiunea lui pentru partea de Front-End.

Barna

Barna are experiență de peste 10 ani în domeniul IT. Cursurile lui sunt dinamice, punând accent pe interacțiunea cu toți cursanții. Are abilități și cunoștințe în mai multe limbaje de programare, precum: SQL, JPA, Junit, Angular 4; însă marea lui pasiune este Java

Mircea

Mircea are experiență de peste 5 ani ca trainer în domeniul IT. Este dornic de a transmite toate cunoștințe deținute în limbaje precum: HTML, CSS, C#, C++. Susținător al învățării practice.