Tel: +40 720 342 122

Mentorii tăi

- un adevărat ghid în cariera ta -

Adela

Formator acreditat cu 12 ani de experiență în training. În IT are 16 ani de experiență, un doctorat și a publicat 7 cărți de specialitate. A pregătit o mare parte din curricule, materiale, exerciții și teste la cursurile noastre.

Sergiu

Formator acreditat, doctor în Informatică, cu 16 ani de experiență în susținerea de cursuri de IT la Universitate. Un bun team-leader, jovial și profesionist, lucrează ca IT Manager de 11 ani și a participat la multiple proiecte ca programator, software tester sau web designer.

Cristina

Cristina are 5 ani de experiență în IT, e programator, formator acreditat, pasionată de limbajele de programare și absolventă a Facultății de Matematică și Informatică (master). Este o fire veselă și proactivă, își folosește răbdarea și cunoștințele tehnice în formarea de noi informaticieni și predă la noi de 3 ani.

Paolo

Paolo activează ca Full-Stack Developer de peste 3 ani, având experiență si pe partea de predare. Are abilități și competențe certificate în: C#, JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, .NET.

Sergiu

Absolvent al facultății de inginerie, specializarea Calculatoare. Atestat Microsoft pentru HTML, CSS și JavaScript. Pasionat de programare și dornic să împărtășească din cunoștințele acumulate în cei +7 ani de experiență lucrând ca Web Developer. E formator acreditat, iar răbdarea și dedicația ies la iveală din descrierea cursanților.

Mihai

Pasiunea pentru tehnologie i-a ghidat cariera lui Mihai, fiind preocupat atât de tehnologii software cât și hardware. Cu o experiență de 17 ani în IT și 4 ani în training, Mihai este formator acreditat are multiple certificari printre care administrator de rețea, web designer, CiscoIT Essentials sau manager de proiect.

Adina

Are experiență de peste 12 ani în IT și de 6 ani lucrează ca Senior Business Analyst, fiind Certified Scrum Product Owner. Calitățile sale, precum: implicare, organizare, energie pozitivă și flexibilitate promit derularea eficientă a cursului. De asemenea, prin combinarea interacțiunii umane cu partea tehnică, Adina reușește să ofere un întreg proces de învățare extrem de atractiv.

Bogdan

Absolvent la nivel masterat al Universității Tehnice din Cluj. Și-a început cariera în IT încă din timpul facultății, lucrând ca Software Tester. De 3 ani lucrează ca Product Owner și este Certified Scrum Product Owner (Scrum Alliance). Îi place să interacționeze cu oamenii și să îi ajute transmițându-le toate cunoștințele deținute.

Raluca

Formator acreditat cu foarte bune abilități de comunicare, are 7 ani de experiență în IT cu abilități și cunoștințe în mai multe limbaje de programare, însă marea ei pasiune rămâne JAVA. E absolventă nivel masterat în informatică, Oracle Certified Professional și Java SE Programmer.

madalina

Madalina

Madalina este QA Automation Engineer si are 6 ani de experienta in testarea software. Este absolventa de Informatica nivel master, ISTQB Certified Tester si Oracle DB Designer Certified.

Sorina

Formator acreditat cu foarte bune abilități de comunicare. Nu a terminat o facultate de profil, dar a avut ambiție și a învățat testare și lucrează ca Software Tester la o mulținatională. A început de la zero, la fel ca tine, și îți explică pe înțelesul tău. Sorina este un bun exemplu al faptului că dacă îți dorești ceva se poate.

Ambrozie

Focusându-se pe dezvoltarea programelor inovative, cu cod eficient, efectiv și sigur, Ambrozie are o experiență de 5+ ani ca Java Developer. Pasiunea pentru Java vine de la impulsul continuu de a înțelege cum funcționează totul. Este foarte experimentat în tehnologii precum: Spring Framework, Hibernate, REST API etc, dar și în domeniul de Android mobile Development.

Delia

Delia este absolventă a Facultății de Informatică și activează ca Inginer de Testare Software de peste 3 ani. De asemenea, are multe cunoștințe și abilități în C, C++, Python, CAPL și DXL.

Stefan

Licențiat în Informatică, Ștefan are 5 ani experiență ca QA Engineer și ulterior Team Lead, Scrum Master. Fire sociabilă și organizată, Ștefan reușește să creeze o legătură cu toți cursanții, focusându-se pe creșterea eficienței acestora pe întreaga durată a cursului. Printre competențele sale obținute se numără: ISTQB Agile Tester, Foundation Level.

Alexandru

Alexandru este un caz de succes. A urmat un curs la noi și s-a angajat în domeniu. Lucrează în IT de 2 ani și jumătate, e formator și web designer acreditat. A revenit la noi și o asistă pe Cristina ca preparator în cadrul cursului de Front-End astfel încât cursanții au 2 instructori care îi ajută să rezolve exercițiile la laboratoare.

Tunde

Cu experiență de peste 10 ani în IT, în special ca Full-Stack Developer, Tunde este un adevărat suport pentru persoanele care doresc schimbarea domeniului în care activează. Pune accentul pe desfășurarea unui proces de învățare atractiv și distractiv, reușind astfel să mențină atenția cursanților. De asemenea, este pasionată de limbajul C#.

Adrian

Absolvent al Facultății de Informatică, formator acreditat, lucrează ca web developer de mai bine de 6 ani. Abilitatea lui Adrian de a stabili o legătură cu cursanții s-a făcut evidentă încă de la primele cursuri, fiind recomandat de către cursanți pentru spiritul de inițiativă și atitudinea pozitivă.

Livia

Cu experiență de peste 3 ani ca Web Developer și studii în domeniul IT (nivel masterat), Livia consideră gândirea pozitivă foarte eficientă atunci când își organizează desfășurarea cursurilor. E specializată în OpenCart, Symfony, GitHub, WordPress, Jira, JavaScript.

Mihaela

Mihaela are peste 5 ani de experiență ca Software Tester, dobândind în plus competențe digitale de CRM, Unix, SQL. Este o persoană energică, dornică de a ajuta cursanții să înțeleagă fundamentele testării.

Florin

Absolvent la nivel masterat al Universității Tehnice, specializarea Automatică – Calculatoare, Florin este dornic să împărtășească cursanților cunoștințele tehnice pe care le deține. În plus, este un susținător al inovării continue, reușind să dezvolte mai multe aplicații de tipul C# și C++.

Ionuț

Ionuț este dornic să transmită cursanților cunoștințele pe care le-a dobândit ocupând poziții precum: Business Analyst, Product Owner și Project Manager. Îi place să interacționeze cu ceilalți, încurajând inovația și spiritul creativ.

Alexandra

După finalizarea studiilor în domeniul IT, Alexandra s-a focusat pe aprofundarea cunoștințelor pe partea de Testare Software, devenind Software Tester Engineer. De asemenea, induce cursanților dorința de învățare continuă, de a fi creativi în rezolvarea problemelor întâmpinate.

Andrei

Personalitatea energică, dorința de perfecționare, dar și facilitatea de a recepta noțiunile transmise l-au determinat pe Andrei să își înceapă devreme cariera de Software Tester, încă din timpul anilor de studiu. Este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică, iar limbajele de programare pe care le folosește in proiecte sunt: Python, C#, Java, JavaScript.

Anca

Fire perseverentă, cu bune competențe de comunicare și explicare, Anca este Inginer de Sistem în Informatică și activează ca Trainer de aproape 3 ani. Printre limbajele de programare cunoscute de ea se numără: C++, C#, Java, Python.

Bianca

Are abilități de programare în mai multe limbaje, precum C, C++, CSS, PHP; însă marea ei pasiune este Java. Imediat după finalizarea facultății de IT, a început să lucreze ca Java Developer. Personalitatea ei se bazează pe spirit și abilități de lucru în echipă, fiind o adevărată susținătoare a interacțiunii dintre oameni și a procesului de învățare continuă.

Adelina

Adelina are experiență de peste 5 ani în IT și e specializată în limbajele de programare JavaScript, jQuery, CSS. Este o persoană organizată, dinamică, implicată, oferind un real sprijin cursanților, cu scopul de a facilita integrarea acestora în domeniul IT.

Cristiana

Absolventă nivel masterat în informatică, Cristiana este pasionată de limbaje de programare pe partea de back-end, în special limbajele Java și Python. Având bune abilități de comunicare, este tot timpul dornică de a transmite mai departe cunoștințele sale.

George

A absolvit Facultatea de Informatică și este formator acreditat. Are 6 ani de experiență ca Software Engineer și ulterior IT Manager. Este un trainer excelent și asta se vede din feed-back-ul oferit de cursanții lui și rezultatele pe care aceștia le obțin.

Ioan

Ioan este pasionat de Testarea Software, dezvoltând framework-uri pentru testare automată pe diferite proiecte. De asemenea, experiența anterioară prin susținerea diferitelor workshop-uri, dar și pasiunea lui de a interacționa cu oamenii, facilitează transmiterea cunoștințelor pe care le deține către cursanții lui.

Alisa

Alisa se bazează pe gândirea analitică, creativă, capacitatea de multitasking și spiritul de echipă în desfășurarea cursului. Fiind licențiată la nivel masterat în Informatică și având experiență de peste 3 ani pe partea de Testare Software, Alisa este pasionată de o serie de metodologii și tehnici, precum: testare Black / Grey Box, test Sanity, E2E, JavaScript, Jira.

Sorin

Experiență de peste 7 ani în domeniul Testării Software și bune abilități de predare, Sorin reușește să facă cursul interactiv, informațiile fiind ușor receptate de către cursanți. Dorința de a împărtăși cunoștințele deținute reprezintă un veritabil atuu.

Livia

Livia lucrează ca și software developer dar are experiență și pe partea de testare în cadrul companiei în care lucrează. Este absolventă a facultății de Tehnologia Informației și deține certificare în ISTQB. Unul din scopurile ei principale a fost să fie profesor și să aducă plus valoare generațiilor pe care le învață.

Teodora

Teodora activează în domeniul IT de 4 ani, ocupând funcția de Product Owner. Este o persoană organizată, cu bune abilități pedagogice și personalitate energică. Dorește să împărtășească cât mai mult cursanților experiența sa ca Business Analyst.

Răzvan

Inginer cu experiență în asigurarea calității software-ului, Răzvan are o experiență de 5+ ani în industria tehnologiei informației și a serviciilor. Este specializat atât în testarea Frontend, cât și Backend. Promovează inovația și spiritul creativ.

Roxana

Software tester într-o companie IT de top de aproape 4 ani, Roxana contribuie la dezvoltarea unor produse cu un număr mare de utilizatori. E absolventă de informatică (master), formator acreditat și la noi se asigura că generațiile de cursanți pe care îi învăță sunt pregătiți pentru un prim pas în testarea software.

Cristina

Cristina s-a specializat în limbajele C#, CSS, JavaScript, SASS, Oracle Detabase; dobândind astfel o experiență de peste 10 ani în domeniul IT. Are studii finalizate la nivel de masterat în IT și transmite cu ușurință toate cunoștințele sale către cursanți.

Iuliana

Iuliana și-a finalizat studiile în domeniul IT (nivel masterat), este orientată către lucru în echipă și are abilitatea de a se adapta în orice mediu de lucru. Are peste 3 ani de experiență ca Full-Stack Developer. Este dornică de a învăța cursanții tehnologii ca HTML, CSS, JavaScript, JQuery, Visual Studio Code, etc.

Bogdan

După facultatea de Informatică s-a angajat ca Web Designer și în prezent lucrează de mai bine de 4 ani cu tehnologiile de front-end. Este formator acreditat, team-player și găsește interesant și challenging să îi ajute pe alții să înțeleagă limbajele de care el este pasionat.

Daniela

Daniela a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică a UBB. Și-a început cariera în urmă cu 17 ani ca software developer iar 9 ani mai târziu s-a nișat pe partea de Business Analysis și Project Management în IT. Are numeroase certificări printre care și PMI - Agile Certified Practitioner.

Marius

Marius este un exemplu al dorinței de performare și de învățare continuă. Deținând bune abilități de predare, este dornic de a transmite către cursanți pasiunea lui pentru partea de Front-End.

Barna

Barna are experiență de peste 10 ani în domeniul IT. Cursurile lui sunt dinamice, punând accent pe interacțiunea cu toți cursanții. Are abilități și cunoștințe în mai multe limbaje de programare, precum: SQL, JPA, Junit, Angular 4; însă marea lui pasiune este Java

Liana

Este absolventă a Universității Politehnice. Și-a început cariera în IT încă din timpul facultății, ca și software tester. De 4 ani lucrează ca Product Owner și este Certified Scrum Product Owner (Scrum Alliance). Cursanții o descriu ca fiind foarte bine organizată, cu un nivel de pregătire ridicat și extrem de dedicată.

Loredana

Loredana este absolventă a masterului de Producție Multimedia și Audio-Video, fiind pasionată de artă și design. Are o experiență de peste 6 ani în graphic design mai precis în grafică, ilustrații, advertising, branding și comunicatii.

Andrei

Peste 8 ani experință în domeniul Testării Software, cunoștințe de Cypress, Selenium, C++, CANoe, VB.NET, etc.

Laura

Laura este formator acreditat și un experimentat Mainframe Programmer, având cunoștințe în: Java, C++, PL/SQL, SQL, JCL, Cobol, Proterm, SpringBoot, Google Cloud, OAF, Oracle EBS, IBM Mainframe. E absolventă a Facultății de Automatică și Calculatoare și lucrează ca programator.

Mircea

Mircea are experiență de peste 5 ani ca trainer în domeniul IT. Este dornic de a transmite toate cunoștințe deținute în limbaje precum: HTML, CSS, C#, C++. Susținător al învățării practice.

Florin

Florin lucreaza ca Automation QC Engineer si are 4 ani de experienta in testarea software. Este absolvent de Informatica, nivel master si ISTQB Certified Tester.

Cătălin

A terminat Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor la Brașov, iar în prezent este Software Intern la una dintre cele mai cunoscute firme IT din România.

Dora

A terminat Limba și Literatura Italiană și Engleză la Universitatea „Alexandru Ioan-Cuza” din Iași și lucrează ca Quality Assurance Specialist din 2018, având experiență de peste 4 ani în domeniul Testării Manuale.

Cristina

Experiență de peste 10 ani în domeniul Testării Software, trainer acreditat, cu bune abilități de predare.

Larisa

A terminat licența și masteratul la Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Universitatea din Oradea, iar în prezent lucrează ca Programator.

Ioana

A terminat Informatică la UMFST Târgu-Mureș, iar în prezent este .Net Developer la una dintre cele mai mari companii de IT din țară