Instructori / Mentori

instructori cursuri it

Adela

Formator acreditat cu 12 ani de experienta in training. In IT are 16 ani de experienta, un doctorat si a publicat 7 carti de specialitate. A pregatit o mare parte din curricule, materiale, exercitii si teste la cursurile noastre.

Sergiu

Formator acreditat, doctor in Informatica, cu 16 ani de experienta in sustinerea de cursuri de IT la Universitate. Un bun team-leader, jovial si profesionist, lucreaza ca IT Manager de 11 ani si a participat la multiple proiecte ca programator, software tester sau web designer.

Cristina

Cristina are 5 ani de experienta in IT, e programator, formator acreditat, pasionata de limbajele de programare si absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica (master). Este o fire vesela si proactiva, isi foloseste rabdarea si cunostintele tehnice in formarea de noi informaticieni si preda la noi de 3 ani.

Raluca

Are peste 15 ani de experienta in IT si e Senior Programmer & Team Leader. E absolventa de informatica (master), formator acreditat si un real model pentru cei care vor sa urmeze o cariera in IT, avand in portofoliu nenumarate realizari pe partea de programare software, dar si ca si manager de proiecte IT.

Sergiu

Absolvent al facultatii de inginerie, specializarea Calculatoare. Atestat Microsoft pentru HTML, CSS si JavaScript. Pasionat de programare si dornic sa impartaseasca din cunostintele acumulate in cei +7 ani de experienta lucrand ca Web Developer. E formator acreditat iar rabdarea si dedicatia ies la iveala din descrierea cursantilor.

George

A absolvit Facultatea de Informatica si este formator acreditat. Are 6 ani de experienta ca Software Engineer si ulterior IT Manager. Este un trainer excelent si asta se vede din feed-back-ul oferit de cursantii lui si rezultatele pe care acestia le obtin.

Alex

Formator acreditat si absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica (master). E pasionat de tehnologie si in mod special de testare software, cu abilități puternice de comunicare, deschis, adaptabil și bun organizator. Lucreaza ca software tester de 3 ani si crede in invatarea pe tot parcursul vietii.

Daniela

Daniela a absolvit Facultatea de Matematica-Informatica a UBB. Si-a inceput cariera in urma cu 17 ani ca software developer iar 9 ani mai tarziu s-a nisat pe partea de Business Analysis si Project Management in IT. Are numeroase certificari printre care si PMI - Agile Certified Practitioner.

Raluca

Formator acreditat cu foarte bune abilitati de comunicare, are 7 ani de experienta in IT cu abilitati si cunostinte in mai multe limbaje de programare, insa marea ei pasiune ramane JAVA. E absolventa nivel masterat in informatica, Oracle Certified Professional si Java SE Programmer.

Mihai

Pasiunea pentru tehnologie i-a ghidat cariera lui Mihai, fiind preocupat atat de tehnologii software cat si hardware. Cu o experienta de 17 ani in IT si 4 ani in training, Mihai este formator acreditat are multiple certificari printre care administrator de retea, web designer, CiscoIT Essentials sau manager de proiect.

Liana

Este absolventa a Universitatii Politehnice. Si-a inceput cariera in IT inca din timpul facultatii, ca si software tester. De 4 ani lucreaza ca Product Owner si este Certified Scrum Product Owner (Scrum Alliance). Cursantii o descriu ca fiind foarte bine organizata, cu un nivel de pregatire ridicat si extrem de dedicata.

Valeria

Valeria lucreaza ca Scrum Master & Agile Project Manager de 4 ani. Absolventa de Management (master), este formator acreditat si project manager acreditat, Certified Scrum Master si Agile Certified Practitioner.

Bogdan

Dupa facultatea de Informatica s-a angajat ca Web Designer si in prezent lucreaza de mai bine de 4 ani cu tehnologiile defront end. Este formator acreditat, team-player si gaseste interesant si challenging sa ii ajute pe altii sa inteleaga limbajele de care el este pasionat.

Melania

Energica si pasionata de tot ce inseamna tehnologie moderna, Melania a acceptat provocarea de a fi mentor si ii ghideaza pe cursanti pentru a-i initia in domeniul IT. E absolventa de informatica (master), formator acreditat si lucreaza ca software tester.

Alexandru

Alexandru este un caz de succes. A urmat un curs la noi si s-a angajat in domeniu. Lucreaza in IT de 2 ani si jumatate, e formator si web designer acreditat. A revenit la noi si o asista pe Cristina ca preparator in cadrul cursului de Front End astfel incat cursantii au 2 instructori care ii ajuta sa rezolve exercitiile la laboratoare.

Laura

Laura este formator acreditat si un experimentat Mainframe Programmer, avand cunostinte in: Java, C++, PL/SQL, SQL, JCL, Cobol, Proterm, SpringBoot, Google Cloud, OAF, Oracle EBS, IBM Mainframe. E absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare si lucreaza ca programator.

Adrian

Absolvent al Facultatii de Informatica, formator acreditat, lucreaza ca web developer de mai bine de 6 ani. Abilitatea lui Adrian de a stabili o legatura cu cursantii s-a facut evidenta inca de la primele cursuri, fiind recomandat de catre cursanti pentru spiritul de initiativa si atitudinea pozitiva.

Catalin

Are 12 ani de experienta in Software Project Management. A urmat un program de specializare in Project Management la Universitatea Ryerson din Canada, unde a si activat ca si Project Manager timp de 6 ani. De-a lungul carierei a dobandit abilitatea de a organiza cu usurinta echipele a caror lider a fost.

Naomi

Naomi este absolventa a facultatii de Matematica si Informatica si lucreaza ca si software tester. Este formator acreditat iar printre skill-urile tehnice ale ei se afla testarea manuala, testarea automata, Scrum si Agile Testing.

Roxana

Software tester intr-o companie IT de top de aproape 4 ani, Roxana contribuie la dezvoltarea unor produse cu un numar mare de utilizatori. E absolventa de informatica (master), formator acreditat si la noi se asigura ca generatiile de cursanti pe care ii invata sunt pregatiti pentru un prim pas in testarea software.

Daniel

Absolvent de Informatica (master) si formator acreditat are o experienta de peste 8 ani in programare web, in special C#, .NET, JavaScript si Typescript. Daniel este pasionat de ceea ce face, fiind mereu in cautare de noi metode de invatare si perfectionare.

Ioana

People oriented, tech savvy si Project Management Certified Trainer, Ioana a lucrat Project Manager si a acumulat aproape 4 ani de experienta. Este formator acreditat, a absolvit facultatea de PR si Comunicare, si din dorinta de a transmite mai departe din frumusetea si provocarile P.M., preda in cadrul scolii noastre.

Sorina

Formator acreditat cu foarte bune abilitati de comunicare. Nu a terminat o facultate de profil, dar a avut ambitie si a invatat testare si lucreaza ca Software Tester la o multinationala. A inceput de la zero, la fel ca tine, si iti explica pe intelesul tau. Sorina este un bun exemplu al faptului ca daca iti doresti ceva se poate.

Alexandru

Alexandru este un formator acreditat si un profesionist IT dedicat care ofera o munca de calitate. Lucreaza in domeniul IT de 7 ani pe diverse pozitii, precum Software Testing, Quality Assurance, QA Team Leading si Project Management.

Laris

Full-stack developer, IC3 Digital Literacy Certified, Laris s-a implicat in diverse proiecte de dezvoltare software. Ii place sa impartaseasca cu ceilalti din cunostintele sale si sa ii motiveze pe cei care isi doresc o cariera in domeniul IT.

Livia

Livia lucreaza ca si software developer dar are experienta si pe partea de testare in cadrul companiei in care lucreaza. Este absolventa a facultatii de Tehnologia Informatiei si detine certificare in ISTQB. Unul din scopurile ei principale a fost sa fie profesor si sa aduca plus valoare generatiilor pe care le invata.

Beatrix

Beatrix lucreaza ca si full-stack developer iar limbajele pe care le cunoaste sunt JavaScript, TypeScript, Java, SQL. Are experienta si pe partea de Agile, Scrum si Jira, si este formator acreditat. Absolventa a facultatii de informatica, lucreaza in IT de 5 ani.

Loredana

Loredana este absolventa a masterului de Productie Multimedia si Audio-Video, fiind pasionata de arta si design. Are o experienta de peste 6 ani in graphic design mai precis in grafica, ilustratii, advertising, branding si comunicatii.