Tel: +40 720 342 122

Despre noi

Am pornit în 2012 ca o firmă de web design și e-marketing, orientată către client. Ne-am implicat în diverse tipuri de proiecte de web design și web development, inclusiv de management al conținutului, optimizare pentru motoarele de căutare, promovare pe rețele sociale și realizare de magazine online.

Căutând angajați și colaboratori am observat că este o mare carență pe piața locurilor de muncă de personal calificat în IT. Prin „calificat” nu ne referim la educația persoanelor, ci la faptul că o persoană angajată azi, mâine ar trebui să poată primi proiecte la care să lucreze (singur sau în echipă), fără să necesite training tehnic suplimentar.

Am început să facem training-uri pentru oamenii noștri, dar pentru că am avut cereri am decis să ținem cursuri și pentru cei „din afară”, persoane care doresc să îți găsească un loc de muncă în IT. Rezultatul este platforma de e-learning pe care te găsești astăzi.

Pentru că locurile de munca în IT sunt bine plătite, multă lume dorește să lucreze în acest domeniu. Astfel că, în timp, activitățile de training au devenit o componentă importantă a firmei noastre.

Am deschis și linia de cursuri online, în afară de cele de la sediu; am actualizat și actualizăm în permanență cursurile, și lansăm periodic noi cursuri.

În prezent avem peste 60 de programe de pregătire, +25 de instructori și peste 3000 de cursanți. Susținem cursuri acreditate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii și Justiției Sociale în 12 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș. De asemenea susținem cursuri online în ritm propriu și cursuri online live-interactive.

 

curs cu certificat acreditat

 

De asemenea, am venit în ajutorul cursanților noștri și am reușit să obținem acreditare pentru majoritatea cursurilor pe care le desfășurăm.  Astfel, absolvenții noștri obțin Certificate emise de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, fiind Recunoscute și Internațional.

 

 

 

 

 

 

Platforma Cariere în IT

Am lansat o Platformă de Cariere, prin care să creăm o legătură între absolvenții noștri și firmele noastre partenere. În cadrul acesteia, absolvenții își încarcă CV-urile, scrisorile de intenție și portofoliile de proiecte, iar firmele partenere adaugă posturile entry-level disponibile.

Această colaborare am gândit-o în ideea de a oferi un bonus absolvenţilor noştri. Vă invităm să vă creați un cont la finalul cursurilor pe Platforma noastră de Cariere.

 

Imagini de la Cursurile Noastre

Pentru galeriile complete vezi pagina Galerii de Imagini