Despre noi

Am pornit in 2012 ca o firma de web design si e-marketing, orientata catre client. Ne-am implicat în diverse tipuri de proiecte de web design si web development, inclusiv de management al continutului, optimizare pentru motoarele de cautare, promovare pe retele sociale si realizare de magazine online.

Cautand angajati si colaboratori am observat ca este o mare carenta pe piata locurilor de munca de personal calificat in IT. Prin „calificat” nu ne referim la educatia persoanelor, ci la faptul ca o persoana angajata azi, maine ar trebui sa poata primi proiecte la care sa lucreze (singur sau in echipa), fara sa necesite training tehnic suplimentar.

Am inceput sa facem training-uri pentru oamenii nostri, dar pentru ca am avut cereri am decis sa tinem cursuri si pentru cei „din afara”, persoane care doresc sa isi gaseasca un loc de munca in IT. Rezultatul este platforma de e-learning pe care te gasesti astazi.

Pentru ca locurile de munca in IT sunt bine platite, multa lume doreste sa lucreze in acest domeniu. Astfel ca, in timp, activitatile de training au devenit o componenta importanta a firmei noastre.

Am deschis si linia de cursuri online, in afara de cele de la sediu; am actualizat si actualizam in permanenta cursurile, si lansam periodic noi cursuri.

In prezent avem peste 60 de programe de pregatire, +25 de instructori si peste 3000 de cursanti. Sustinem cursuri acreditate in 6 orase: Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Timisoara, Arad si Targu Mures. Deasemenea sustinem cursuri online in ritm propriu si cursuri online live-interactive.