Cum platesc?

Ai ca variante de plata:

1.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. ORDIN DE PLATA

Daca nu ai card sau te temi sa il folosesti, poti plati la banca in contul:

Azimut Vision
RO86 BTRL 0130 1202 5742 79XX
deschis la Banca Transilvania

In acest caz plata se face in termen de 5 zile lucratoare de la inscriere (dar cu cel putin 2-3 zile inainte de inceperea cursului). Inscrierile neachitate sunt anulate automat dupa trecerea celor 5 zile.

Poti plati si prin Internet Banking.

 

3. CARD / PAYPAL

Poti plati instant cu cardul sau contul tau de PayPal.
Sistemul este securizat direct de PayPal. Nu ajung la noi datele cardului tau.
In momentul in care trebuie sa selectezi la checkout metoda de plata, alegi optiunea „Platesc cu cardul sau prin PayPal „. Cand dai click pe „Continua la Paypal” esti redirectionat pe site-ul PayPal.

Daca ai cont de PayPal poti plati de pe acel cont. Daca nu ai cont de PayPal, poti foarte simplu plati cu cardul.

© 2012-2018 Azimut Vision

Heap | Mobile and Web Analytics