Tel: +40 720 342 122

Cum plătesc?

Ai ca variante de plată:

1. Plata integrală – Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa / Visa Electron / Maestro / Mastercard)

Dacă ai ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tau în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

2. Plata integrală – Ordin de plată

Dacă nu ai card sau te temi să îl folosești, poți merge și plăti la banca.

În acest caz plata se face în termen de 5 zile lucrătoare de la înscriere (dar cu cel puțin 2-3 zile înainte de începerea cursului). Înscrierile neachitate sunt anulate automat dupa trecerea celor 5 zile.

Poți plăti și prin Internet Banking.

Dacă plătești la Banca Transilvania, banii vor intra în contul nostru în câteva minute. Dacă plătești de la alta bancă, te rugăm să ne trimiți un mail/poza cu OP-ul.

 

 3. Plata în rate – Online cu card bancar prin EuPlătesc (2-12 rate)

3.1. Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

Dupa ce veti introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afița o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

 

3.2. Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 4-8 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

 

3.3 Prin card de credit emis de BCR

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată „Online prin card bancar”, introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlătesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

3.4. Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viața direct din confortul casei tale, cu doar un click :

–        alegi produsele dorite
–        alegi opțiunea de plată  potrivită  nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță :
a)     plata cu perioada de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuată.
b)     plata în rate cu 0% dobândă, alegând  durata  de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și  opțiunile de plată, precum și  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

3.5. Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil – Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate  în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;
 • Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobăndă 0%;
 • Flexibil – Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe masură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
 • Accesibil – Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

3.6. Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Plătește prin cardul tău de credit și poți beneficia de 2-8 rate fără dobândă!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Plătesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt: Visa Exact, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

 • Alegi opțiunea de plată „Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numărul de rate dorit.

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.