Cum platesc?

Ai ca variante de plata:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ai ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. ORDIN DE PLATA

Daca nu ai card sau te temi sa il folosesti, poti merge si plati la banca.

In acest caz plata se face in termen de 5 zile lucratoare de la inscriere (dar cu cel putin 2-3 zile inainte de inceperea cursului). Inscrierile neachitate sunt anulate automat dupa trecerea celor 5 zile.

Poti plati si prin Internet Banking.

Daca platesti la Banca Transilvania, banii vor intra in contul nostru in cateva minute. Daca platesti de la alta banca, te rugam sa ne trimiti un mail/poza cu OP-ul.

© 2012-2018 Azimut Vision

Heap | Mobile and Web Analytics