Tel: +40 720 34 21 22

Înscrierile pentru seria Octombrie 2021 – Februarie 2022 sunt deschise. Acest curs se ține la sală. Ai întrebări? Ne găsești la numărul +40 720 34 21 22

Vino la programul ACREDITAT de pregătire pentru meseria de SOFTWARE DEVELOPER! În cele 100 de ore vei învăța limbaje și tehnologii ca SQL, C#, OOP, .NET, GitHub, VStudio etc. pentru a putea candida pentru posturi de Software Developer! Cursul se adresează celor care încep de la zero (nu au pregatire anterioară în IT).

1
2
3
1
2
3

Dezvoltare

Înveți la Cursuri. Exersezi la Laboratoare

Acreditare

Obții Certificatul Acreditat, Recunoscut Internațional

Un Job mai Bun

Îți Începi Cariera în IT


Acest curs este pentru tine dacă

 • Începi de la 0

  Nu ai avut tangență până acum cu domeniul IT, dar vrei să lucrezi în IT

 • Vrei să Înveți

  Vrei să înveți o meserie nouă astfel încât la finalul cursului chiar să poți aplica pentru un loc de muncă în domeniu

Ce este un Software Developer? Îmi pot găsi de lucru?

„Ca software developer principalele competente tehnice necesare sunt formate din buna cunoastere a unui limbaj de programare sau de imbinarea cunostintelor de software cu cele de hardware. De cele mai multe ori diferenta dintre un junior software developer si un senior o reprezinta experienta personala de lucru cu diverse limbaje de programare: cati ani a programat, cat de des a folosit acel limbaj, cum poate folosi tehnologii împreuna, cat de mult invata pe cont propriu si se mentine la curent cu ce apare nou in domeniu.

Obtinerea unui job de junior software developer depinde de limbajele de programare cunoscute si de aptitudinile de tip soft skills specifice pe care le cauta fiecare firma angajatoare in parte. Nu exista o fisa a postului generala care sa cuprinda o lista standard de abilitati pe care daca le intrunesti te poti considera angajat!” – hipo.ro

 

 

Acreditarea

CERTIFICAT

Certificatul pe care îl vei obține la finalul cursului este eliberat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii și este recunoscut la nivel internațional, ceea ce reprezintă un avantaj la angajare.


 

Curricula Cursului

Click pentru detalii

Introducere
Instalare aplicații
Tips & Tricks
Metodologii Agile
Azure
Git / GitHub
HTML /CSS
SQL
C#
.NET Framework
OOP
Examen
Prezentare Proiect

Despre Program

 • În ce zile se desfășoară cursurile?

  Luni și Miercuri de la 18:30 la 21:30
  Astfel încât să poată participa și cursanții care lucrează.

 • Numărul de ore

  100 (cursuri + laboratoare)

 • Orașul

  Cluj-Napoca

 • Ce înveţi?

  C#, SQL, .NET, GitHub, HTML, CSS

 • Ai nevoie de

  laptop

Platforma Cariere în IT

Am lansat o Platformă de Cariere, prin care să creăm o legătură între absolvenții noștri și firmele noastre partenere. În cadrul acesteia, absolvenții își încarcă CV-urile, scrisorile de intenție și portofoliile de proiecte, iar firmele partenere adaugă posturile entry-level sau internship-urile disponibile.

Această colaborare am gândit-o în ideea de a oferi sprijin suplimentar absolvenţilor noştri la finalizarea cusurilor, facilitând oportunități de obținere a unui job în domeniul IT.

Care sunt costurile?

Sumele se plătesc în lei

Modalități de plată

Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății primei rate, în limita locurilor disponibile.

Plata La bancă Card de credit Card de debit
Integral 5000 lei 5000 lei 5000 lei
2 rate 2500 lei / lună 2500 lei / lună
4 rate 1250 lei / lună 1250 lei / lună
6 rate 834 lei / lună
8 rate 625 lei / lună
10 rate 500 lei / lună
12 rate 417 lei / lună

 

Cine vor fi mentorii tăi?


Adela

Formator acreditat cu 12 ani de experiență în training. În IT are 16 ani de experiență, un doctorat și a publicat 7 cărți de specialitate. A pregătit o mare parte din curricule, materiale, exerciții și teste la cursurile noastre.

Daniel

Absolvent de Informatică (master) și formator acreditat are o experiență de peste 8 ani în programare web, în special C#, .NET, JavaScript și Typescript. Daniel este pasionat de ceea ce face, fiind mereu în căutare de noi metode de învațare și perfectionare.

Pentru Alte Întrebări

Sună-ne la numărul +40 720 34 21 22