Ghid admitere la universități în UK

Inscrie-te acum!


Acest ghid de admitere la universități în Regatul Unit al Marii Britanii este un serviciu nou al firmei noastre. Oferim tuturor doritorilor oportunitatea de a parcurge pașii de admitere la programe de licență, masterat sau doctorat într-una dintre cele mai căutate destinații din lume în ceea ce privește educația superioară. Este o șansă extraordinară de a studia într-un mediu multicultural, competitiv, dar mai ales motivant.

Ghidul de față este conceput pentru a fi înțeles de către orice persoană interesată să aplice la studii universitare în această țară. Fiecare pas este explicat în detaliu, cu imagini concrete care să ajute aplicantul. Procesul este unul simplu și, dacă aplicantul are la îndemână toate instrumentele necesare deja pregătite, aplicația poate fi completată în câteva ore. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu mare atenție explicațiile oferite de către trainerul nostru.

De asemenea, trebuie să aveți în vedere faptul că o dată completată aplicația, succesul depinde de voi înșivă. Scrisoarea de intenție, dar mai ales recomandarea trebuie să reprezinte punctele forte ale candidaturii voastre.

Să aveți încredere în voi înșivă, să fiți deschiși, onești. Mai presus de toate, trebuie să dovediți faptul că sunteți niște viitori studenți interesați de propria lor educație, de propriul lor progres nu doar personal, ci și profesional. De regulă, absolvenții români din Regat, în ciuda tuturor celor vehiculate în presă despre imigranți, ajung cetățeni model pentru orice persoană care trăiește într-o societate, adaptându-se la condițiile socio-economice ale realității englezești. În altă ordine de idei, o dată cu trecerea timpului, mulți dintre aceștia revin acasă, în România, și contribuie în mod esențial la dezvoltarea societății noastre. Competențele practice și abilitățile profesionale dobândite în cadrul unui sistem de învățământ diferit oferă un context în care tendințele culturale, sociale și financiare românești sunt menținute în pas cu progresul Occidental.

Deci, totul revine în mâna voastră! Cheia succesului tău este în mâinile tale! Tot ce trebuie să faci este să nu mai stai pe gânduri și să te lași purtat de val! Nu uita că, la un moment dat, dacă opțiunile tale s-au schimbat, ai libertatea de a-ți seta propriile priorități în concordanță cu idealurile tale! În plus, în eventualitatea în care există pasaje din acest ghid pe care nu le-ai înțeles sau ai întrebări, noi îți stăm la dispoziție fără niciun cost suplimentar!

Mult succes și fie ca toate aspirațiile tale profesionale, dar mai ales personale să fie satisfăcute!

Acces la ghid: 3 luni

Limba: Romana

Cerinte: Calculator si Internet

ÎNSCRIE-TE LA CURS
  • 159 lei
  • 3 months

© 2012-2019 Azimut Vision

Heap | Mobile and Web Analytics