Tel: +40 720 342 122

Informații pe scurt (click pentru detalii)

Pentru ce meserie mă pregătesc? Te pregătești pentru meseria de Python Software Developer.
Cursul este acreditat? Da. Cursul este acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Certificatele sunt recunoscute internațional.
Care este modul de desfășurare? Online live, de 2 ori pe saptămână. Cursul durează 5 luni.
Care este numărul total de ore? 100 de ore
Cât de des se ține cursul? 2 serii pe an
Care este nivelul inițial pe care trebuie să îl am? Pregătirea începe de la zero pentru meseria de Python Software Developer. Trebuie doar să știi să folosești calculatorul (acesta nu este un curs de operare PC).
Care este costul total? Costul total este de 6000 de lei. Se poate achita și în 2-12 rate (vezi tabelul rate). Ai posibilitatea să obții o reducere între 5% – 20% (vezi tabelul reduceri).

Înscrierile pentru seria Septembrie 2024- Februarie 2025 sunt deschise. Alege programul nostru de pregătire profesională, confirmă-ți locul din timp, iar unul dintre cele 15 locuridisponibile poate fi al tău.

Pentru plata integrală prin transfer bancar se oferă o reducere de 5%. Reducerea nu este valabilă pentru plata cu cardul de credit. Rezervarea locului se face achitând prima rată în valoare de 1200 de lei.

Ai întrebări? Ne găsești la numărul +40 720 342 122

Vino la programul ACREDITAT de pregătire pentru meseria de SOFTWARE DEVELOPER! În cele 100 de ore vei învăța limbaje și tehnologii ca  SQL, Python, OOP, Git, etc. pentru a putea candida pentru posturi de Software Developer! Cursul se adresează celor care încep de la zero (nu au pregătire anterioară în IT).

1
2
3
1
2
3

Dezvoltare

Înveți la Cursuri. Exersezi la Laboratoare

Acreditare

Obții Certificatul Acreditat, Recunoscut Internațional

Un Job mai Bun

Îți Începi Cariera în IT


Poveşti de Succes

Vezi mai multe pe pagina Poveşti de Succes


Loading

Reduceri

Reducere Cum pot să o obțin?
5% Dacă vii cu un prieten. Primești reducerea de 5% și tu și prietenul tău.
5% Pentru plata integrală prin transfer bancar. Reducerea nu este valabilă pentru plata cu cardul de credit.
10% Pentru mamele care au copii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.
20% Pentru mamele care au copii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani.

Bonusuri incluse

Ai parte de o experiență completă, cu uneltele necesare pentru a excela


Bonus 1 - Curs Gratuit de HTML

Primești un curs complet gratuit de HTML! Acest curs înregistrat este proiectat să te ajute să înțelegi bazele creării paginilor web. În cele peste 4 ore de curs, vei învăța cum să structurezi o pagină web, cum să utilizezi etichetele HTML și să implementezi elemente vizuale atractive. Acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a construi pagini web profesionale. Începe acum călătoria ta în lumea dezvoltării web!

Bonus 2 - Curs Gratuit despre Cum să Obții un Job în IT

Descoperă secretele intrării în industria IT cu al doilea nostru bonus: un curs complet gratuit dedicat strategiilor de angajare în IT. Acest curs este conceput pentru a te ghida prin toate etapele necesare pentru a obține un loc de muncă în acest domeniu dinamic. Vei învăța cum să îți optimizezi CV-ul, să te pregătești pentru interviuri și să înțelegi ce caută angajatorii în candidații lor. De asemenea, cursul va include sfaturi despre networking și cum să folosești rețelele sociale pentru a-ți crește vizibilitatea profesională. Fă primul pas către o carieră de succes în IT!

Bonus 3 - Acces Gratuit la Platforma de Joburi

Începe-ți cariera cu dreptul cu al treilea nostru bonus: acces gratuit la platforma de cariere unde partenerii noștri adaugă  poziții entry-level. Această platformă te ajută să pășești cu încredere pe piața muncii. Beneficiezi de acces direct la oferte de muncă ideale pentru cei la început de drum. Nu rata șansa de a explora și aplica la joburile care te pot propulsa în carieră!

Bonus 4 - Consiliere Gratuită pentru Pregătirea și Îmbunătățirea CV-ului

Asigură-te că CV-ul tău se distinge în mulțime cu al patrulea nostru bonus: consiliere gratuită pentru pregătirea și îmbunătățirea CV-ului tău. Acest serviciu te va ajuta să îți structurezi CV-ul într-un mod profesional, să evidențiezi competențele cheie și să optimizezi informațiile astfel încât să atragi atenția angajatorilor. Vei avea acces la sfaturi personalizate de la experți în resurse umane care îți vor arăta cum să îți prezinți experiențele și abilitățile într-un mod care să maximizeze șansele de succes. Profită de această oportunitate unică pentru a face o impresie durabilă în procesul de angajare!

Bonus 5 - Acces Gratuit la Teste de Autoevaluare

Îmbunătățește-ți cunoștințele și testează-ți competențele cu al cincilea nostru bonus: acces gratuit la teste de autoevaluare. Aceste teste sunt concepute pentru a-ți oferi o perspectivă clară asupra nivelului tău de cunoștințe, îți vor permite să identifici zonele în care ai nevoie de îmbunătățire și să te pregătești corespunzător pentru provocările profesionale viitoare. Utilizează această resursă valoroasă pentru a-ți asigura o dezvoltare continuă și eficientă!

Ce este un Software Developer? Îmi pot găsi de lucru?

„Ca software developer principalele competente tehnice necesare sunt formate din buna cunoastere a unui limbaj de programare sau de imbinarea cunostintelor de software cu cele de hardware. De cele mai multe ori diferenta dintre un junior software developer si un senior o reprezinta experienta personala de lucru cu diverse limbaje de programare: cati ani a programat, cat de des a folosit acel limbaj, cum poate folosi tehnologii împreuna, cat de mult invata pe cont propriu si se mentine la curent cu ce apare nou in domeniu.

Obtinerea unui job de junior software developer depinde de limbajele de programare cunoscute si de aptitudinile de tip soft skills specifice pe care le cauta fiecare firma angajatoare in parte. Nu exista o fisa a postului generala care sa cuprinda o lista standard de abilitati pe care daca le intrunesti te poti considera angajat!” – hipo.ro

 

Acreditarea

CERTIFICAT

Certificatul pe care îl vei obține la finalul cursului este:

 • Acreditat
 • Eliberat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii
 • Recunoscut la nivel internațional, ceea ce reprezintă un avantaj la angajare
 • Certificatul nu expiră. Este valabil pe perioadă nedeterminată

 

Curricula Cursului

Click pentru detalii

Introducere
Instalare aplicații
Metodologii Agile
Git
HTML / CSS
SQL
Python
OOP
Examen
Prezentare Proiect

Despre Program

 • În ce zile se desfășoară cursurile?

  Luni și Miercuri de la 18:30 – 21:00
  Astfel încât să poată participa și cursanții care lucrează.

 • Numărul de ore

  100 (cursuri + laboratoare)

 • Locația

  Online Live

 • Ce înveţi?

  Python, SQL, Git, HTML, CSS

 • Ai nevoie de

  laptop

Platforma Cariere în IT

Am lansat o Platformă de Cariere, prin care să creăm o legătură între absolvenții noștri și firmele noastre partenere. În cadrul acesteia, absolvenții își încarcă CV-urile, scrisorile de intenție și portofoliile de proiecte, iar firmele partenere adaugă posturile entry-level sau internship-urile disponibile.

Această colaborare am gândit-o în ideea de a oferi sprijin suplimentar absolvenţilor noştri la finalizarea cursurilor, facilitând oportunități de obținere a unui job în domeniul IT.

Care sunt costurile?

Sumele se plătesc în lei

Modalități de plată

Locurile se ocupă în ordinea efectuării plății primei rate, în limita locurilor disponibile.

Plată La bancă Card de credit Card de debit
Integral 5700 lei 6000 lei 6000 lei
2 rate 3000 lei / lună 3000 lei / lună
4 rate 1500 lei / lună 1500 lei / lună
5 rate 1200 lei / lună 1200 lei / lună
6 rate 1000 lei / lună
8 rate 750 lei / lună
10 rate 600 lei / lună
12 rate 500 lei / lună

Părerile cursanților despre cursul de Python

Vezi mai multe pe pagina Părerile Cursanților (în Meniu-Ghidul Cursantului)

Pentru Alte Întrebări

Sună-ne la numărul +40 720 342 122