Curs Intensiv Assistant Manager

26-28 august 2016


Curs cu certificat acordat de Azimut Vision pentru obtinerea unui job.

Limba: romana

Cursanti: 90

Te pregatesti pentru un job de: assistant manager, secretara

Cerinte: Laptop

Am inceput sa organizam acest curs pentru ca am constatat ca este tot mai dificil pentru absolventii de studii superioare sa isi gaseasca un loc de munca. Este si mai dificil sa isi gaseasca job-uri in domeniile pentru care s-au pregatit.

Cand se inscriu la facultate majoritatea viseaza sa lucreze la multinationale si sa aiba salarii mari. Dupa cateva luni de cautari incep sa aplice la firme pentru job-uri care nu au nici o legatura cu domeniul si pregatirea lor – reprezentant vanzari, consultant vanzari, secretara, assistant manager, operator call center etc.

Dintre acestea, posturile de asistent manager sunt cele mai des intalnite, practic fiecare firma avand un astfel de post. Ceea ce multi absolventi nu iau in calcul este faptul ca angajatorii doresc ca asistent managerul sa stie foarte bine ce are de facut, pentru ei cunostintele despre horticultura, geografie sau biologie nefiind de nici un folos.

Pregatim absolventi pe care angajatorii sa ii aleaga din mormanele de CV-uri primite, care sa se faca utili din prima zi de lucru iar apoi sa devina indispensabili.  

Inscrierile se fac prin formularul online (dand click pe butonul din dreapta paginii). La completarea formularului puteti selecta intre plata la banca (si trimitere ordin de plata prin e-mail) sau plata la sediul firmei. Locul este confirmat in momentul efectuarii platii.

certificat curs asistent manager

Programul Cursului:

Vineri 18.00 – 20.00
Sambata 10.00 – 15.00
Duminica 10.00 – 15.00

Locul de desfasurare:

Calea Motilor, nr. 15, Cluj Napoca

Cursul intensiv consta in urmatoarele  module:

1.Rol, activitati, atributii si calitati necesare

2.Reguli de bune maniere intr-o companie

3.Organizarea si planificarea

4.Clasificarea corespondentei

5.Registru de Intrari-Iesiri

6.Borderoul recomandatelor

7.Oferte si cereri de oferta

8.Scrisori diverse

9.Proces verbal

10.Dare de seama

11.Adeverinta

12.Bilet de voie

13.Condica de prezenta

14.Contabilitate primara: Proforme si Facturi Fiscale, Chitante si avize de insotire a marfii

15.Planul de Management

16.Contracte de Prestari Servicii, Reziliere, Anexe, Acte Aditionale

17.Comunicarea

Beneficii:

1. Vei dobandi in timp scurt cunostintele necesare unui assistant manager eficient
2. Vei primi certificat de absolvire in limba engleza util pentru angajarea la firme
3. (Pentru studenti / masteranzi) Vei primi adeverinta de practica necesara la facultate

ÎNSCRIE-TE LA CURS
 • 500 lei
 • 3 months

Opiniile cursantilor (5)

 1. LarisaBoldis spune:

  Cursul a fost foarte bine structurat, am dobandit cunostiinte noi si foarte utile in dezvoltarea profesionala.

 2. Heidi Pop spune:

  Cursul a fost foarte util. Am aflat atat informatii noi, cat am si aprofundat unele cunostinte ce le aveam deja. Atmosfera a fost foarte placuta. Ma bucur ca am participat la acest curs.

 3. Iulia Cristina spune:

  Va multumesc pentru organizarea acestui curs.
  Nu numai ca am avut numai de invatat, dar am capatat si mai multa incredere in mine.
  🙂

 4. Iulia Cristina spune:

  Am avut numai de castigat urmand acest curs. M-am lamurit asupra a ceea ce inseamna sa fii assistant manager, ce implica acest job (la inceput nu stiam „cu ce se mananca” jobul respectiv. Din anunturile de pe site-urile de recrutari parea floare la ureche) si simt ca multe din lucrurile invatate aici le pot aplica si in alte domenii, nu numai in cel vizat de tematica cursului.

 5. Iulia Cristina spune:

  Recunosc ca la inceput am fost sceptica in privinta modului de desfasurare si a continutului cursului (poate si fiindca este primul astfel de curs la care particip), dar pe parcursul celor 3 zile mi-am schimbat parerea total.
  Primul lucru care m-a speriat a fost senzatia ca am sarit peste etapa de baza (explicarea termenilor, conceptelor, practicilor din domeniu), etapa care mie imi lipseste, neavand o pregatire (facultate, specializare) in domeniu. Insa s-a dovedit ca nu trebuia sa-mi fac griji fiindca pe parcursul celor 2 zile de cursuri intensive mi s-au clarificat toate nelamuririle.
  Ce ma bucura cel mai tare este ca am avut ocazia sa exersam practic, sa simulam un episod din ceea ce inseamna a fi assistant manager, de asemenea m-am bucurat sa vad cata atentie se acorda fiecaruia dintre noi si task-urilor pe care le-am avut de realizat. Fiecare greseala a fost punctata, corectata. Am primit sfaturi utile, la obiect, clare.
  Este un job greu, extrem de meticulos, dar provocator, dinamic.

© 2012-2018 Azimut Vision

Heap | Mobile and Web Analytics