Tel: +40 720 342 122

Cea mai tânără cursantă Azimut Vision

Nu știm ce făceați voi la 11 ani, însă Miriam cu siguranță știe ce va face în următorii ani.

Este un exemplu demn de urmat pentru fiecare și dovada clară a faptului că în spatele oricărui eșec rămân doar scuzele și pretextele pentru a nu reuși. În fața succesului, va rămâne mereu curajul de a face primul pas către visul tău și de a continua să muncești pentru acesta.

 

În cei peste 10 ani de activitate, au trecut pragul școlii noastre mii de cursanți și ne mândrim cu aceștia ori de câte ori avem ocazia. Fie că ne-au ales pe noi pentru a le fi deschizători de drumuri în vederea unei reconversii profesionale, fie că și-au dorit să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniu, ori și-au dorit o promovare la locul de muncă, scopul fiecăruia s-a concretizat în rezultatul tuturor.

Cel mai important rezultat pe care aspirăm să-l obținem în mod constant este performanța, performanța noastră și a cursanților noștri. Indiferent de statutul sau vârsta pe care au avut-o aceștia, împreună am reușit să formăm comunitatea pe care ne-am dorit-o și să ne asigurăm de faptul că gama noastră de servicii pe care le oferim sunt accesibile fiecărei persoane în parte.

Încă din anul 2012, grupul nostru țintă de cursanți a fost foarte divers în ceea ce privește vârsta fiecăruia. Am fost încântați să regăsim curajul celor maturi de a-și schimba întreg profilul de activitate și de a începe o nouă viață de la zero și am fost cuprinși de bucurie când am văzut dorința celor mai tineri de a-și urma visurile cât mai devreme posibil. Până de curând, cel mai curajos cursant al nostru avea vârsta de 15 ani și nu am îndrăznit până acum să credem că se poate și mai bine de atât.

Astăzi însă, Azimut Vision a adăugat-o pe lista cursanților de elită pe Miriam, cea mai tânără absolventă care a urmat cursul de Microsoft Office și a obținut rezultate excepționale. Miriam are doar 11 ani și datorită accesibilității cursului, dar și a determinării sale, a rușit performanța de a finaliza cursul individual într-un timp foarte scurt și cu rezultate pe măsură.

Pentru noi, Miriam este un exemplu real de motivație și perseverență care ne-a demonstrat tuturor faptul că dacă îți dorești cu adevărat un lucru, îl poți obține muncind suficient. Munca pentru visul ei a început neașteptat de devreme, iar din acest motiv suntem convinși că va reuși să ajungă acolo unde își dorește cu adevărat și va da mereu aripi pasiunilor sale.

Felicitări, Miriam și mult succes în tot ceea ce îți propui pe viitor! Suntem mândri că te numeri printre cursanții noștri!

5 ianuarie 2023