Tel: +40 720 342 122

Better QA alături de absolvenții cursului de Testare Software

Martie – un timp pentru noi începuturi. Încă o grupă de cursanți se apropie de final de drum, parcurgând pe durata a 4 luni programul de formare Software Tester. Acest program cuprinde două părți mari – partea de Testare Manuală și cea de Testare Automată.

 

În cadrul examenului susținut la final de curs, desfășurat la Cluj Napoca, cursanții au avut șansa de a-l cunoaște pe Tudor, directorul firmei Better QA, cel care a dat naștere unei viziuni noi privind soluțiile de test management.

Acumulând peste 11 ani de experiență, Tudor a antrenat o echipă de ingineri pentru a activa în departamentul de testare software, adaptând o varietate de soluții cerințelor specifice de documentație ale clienților și folosindu-se de cele mai bune instrumente pentru a-i servi planului de acțiune stabilit inițial.

 

 

Cursanții școlii noastre private de IT au avut de promovat două probe – evaluarea cunoștințelor printr-un test de teorie și o parte practică, la care au avut de prezentat proiectul la care au lucrat pe parcursul orelor de curs. Proiectul  a constat în testarea unei pagini web din punct de vedere al funcționalității acesteia, utilizând cunoștințele de Java, Selenium și JUnit dobândite la curs.


 

Cu mici emoții de început, fiecare dintre aceștia a reușit să se facă remarcat, atât prin conținutul proiectului, cât și prin felul de prezentare al acestuia.
Tudor a urmărit atent fiecare proiect în parte, provocându-i pe cursanți să ofere răspunsuri la întrebări – unele mai simple, iar altele mai dificile, pentru a vedea felul în care aceștia au gândit pașii din spatele testării propriu zise.

 

 

Cursanții au fost receptivi la îndrumările oferite de Tudor și au simțit că eforturile depuse pe parcursul celor 100 de ore de formare au meritat pe deplin.

 

Acum, rămâne să-i ținem aproape – încurajându-i și ajutându-i prin platforma noastră de cariere să intre pe piața muncii. Invitatul nostru a lansat invitația spre cei doritori să lucreze în cadrul Better QA să fie pregătiți de un interviu complex, punctând faptul că prezentarea proiectul este una dintre părțile care se cer în cadrul acestuia.

Sharing is caring 🙂

23 iunie 2021