Tel: +40 733 01 02 40

Azimut Vision alături de angajații firmei WIP Industries Romania

O nouă colaborare a prins contur între școala noastră privată de IT și cei de la WIP Industries Romania.

 

Firma WIP Industries Romania a luat naștere în 2013 și este specializată pe partea de manufactură automatizată destinată sectorului public și privat.

Pe cei de la WIP Industries i-am cunoscut acum câteva luni. Încă de la început aceștia au dat dovadă de seriozitate și pragmatism în urmarea obiectivelor de dezvoltare pe plan profesional.

Printre valorile lor se enumeră inovația, competența și viziunea orientată spre oportunități de dezvoltare continuă.

Am format două echipe dintre cei de la WIP pentru a-i pregăti să dobândească competențe în IT care să le folosească la îndeplinirea unor sarcini specifice de la job, dar și pentru dezvoltarea lor profesională – în sens larg.

 

Cristina, cea care i-a ghidat în cadrul cursului se declară mulțumită  de colaborarea cu ei și consideră că indiferent de nivelul de la care a pornit fiecare grupă, fiecare membru a reușit să depună efortul necesar pentru dobândirea unor competențe în domeniul IT cu ajutorul cărora să devină mai eficienți la locul de muncă. Printre aceste competențe enumerăm lucratul cu funcții în Microsoft Excel, precum: sortări simple și complexe, filtre simple și complexe, validări de date, tabele pivot, protejarea datelor, grafice și scenarii.

Mi-a atras atenția faptul că în cadrul colectivului format se putea simți spiritul de echipă, buna înțelegere dintre membrii echipelor, precum și o comunicare eficientă între departamente.

 

Ne bucurăm că i-am putut ajuta prin cursurile noastre și îi așteptăm cu drag și la alte cursuri. 🙂

22 iunie 2021